Optimale MRI-veiligheid met de SYNCHRONY


MRI is een van de belangrijkste diagnostische beeldvormingshulpmiddelen voor gezondheidszorgprofessionals.

Voor MRI-scans (Magnetic Resonance Imaging) worden krachtige magneten gebruikt om gedetailleerde beelden van de binnenkant van iemands lichaam te maken.

MRI-veiligheid is met name belangrijk voor dragers van cochleaire implantaten, omdat elke cochleaire implantaat een interne magneet heeft die door een MRI-scan kan worden beïnvloed.

  • Geen operatie
  • Geen ongemak
  • Geen onderbreking van het gehoor

3.0 Tesla MRI zonder operatie
Veilig, simpel en zonder operatie. SYNCHRONY is de enige cochleaire implantaat die is goedgekeurd voor hoge-resolutie 3.0 Tesla MRI-scans met de implantaatmagneet op zijn plaats. Dat betekent dat u deze niet operatief hoeft te laten verwijderen en de magneet voor en na uw MRI hoeft te laten vervangen.

Geen ongemak
Ontspan: er is geen druk. SYNCHRONY heeft een zelfuitlijnende magneet, dus er is geen pijnlijk trekken aan de implantaat tijdens een MRI-scan. Dat betekent uitstekende comfort, zelfs tijdens zeer krachtige 3.0 Tesla-scans.

Ononderbroken gehoor
Waarom zou u wachten? U hoort direct na een MRI. Zonder operatie hoeft u niet te wachten op genezing en verliest u niet tijdelijk uw gehoor. U kunt uw audioprocessor direct voor en na uw MRI gebruiken.

Voor meer informatie: www.medel.de | www.medel.com