Optitrade Audiologie Bijeenkomst ‘Sprint mee om bij te blijven!’

Net als voorgaande jaren worden zelfstandige audiciens in 2016 geconfronteerd met een enorme hoeveelheid wijzigingen. Nieuwe afspraken met zorgverzekeraars, agressieve prijsacties van de ketens, producten die uit ZN-database verdwijnen en een stijging van de private markt – om er maar een paar te noemen.

Hoe kunnen wij als zelfstandige audiciens hiermee omgaan en dit het hoofd bieden? Wat is de beste manier om samen te werken, zodat we onze inkoopkracht kunnen inzetten? Welke strategieën werken in de huidige markt en welke activiteiten zijn toegestaan?

Om hierover met elkaar van gedachten te wisselen en antwoord op deze vragen te krijgen, organiseert Optitrade Retailgroep samen met ICA een Audiologie Bijeenkomst. Een avond waarop we elkaar informeren, inspireren en van elkaar kunnen leren.

Onderwerpen die deze avond aan bod komen:

  • marktontwikkelingen audiologie – Pim Föster;
  • juridische (on)mogelijkheden binnen afspraken met zorgverzekeraars – Wouter Koelewijn (VBK);
  • een totaalplan voor uw audiologiewinkel – van assortiment en reclame tot training en interieur – Richard Zoetemelk (Sivantos);
  • online waarborgt de continuïteit van je audiologiebedrijf – Mirjam Jans (GN Hearing) en Sebastiaan van der Werf (van der Leeuw Horen in Delft);
  • online strategieën voor ‘privacygevoelige’ producten als hoortoestellen – online communicatiespecialist – Sven Krijgsman (Izi Content).

Wanneer? Waar?
Woensdagavond 11 mei – Van der Valk in Houten, aanvang om 19.00 uur – ontvangst vanaf 18.30 uur (met broodjes).

Zorg dat u de Sprint niet mist! Aanmelden kan via: www.optitrade.nl/events/

Optitrade Retailgroep
www.optitrade.nl