Oticon Medical verwelkomt nieuwe Business Manager

Earline feliciteert Bjorn Wielakker met zijn nieuwe functie als Business Manager bij Oticon Medical per 1 april.Hij volgt Paul den Heijer op, die de organisatie na tien jaar heeft verlaten. Bjorn Wielakker komt uit de Demant-organisatie en is nu nog Brand Manager bij Bernafon, een van de hoortoestelmerken van Demant. De komende twee maanden draagt hij zijn Bernafon-taken over aan zijn opvolger en wordt hij ingewerkt bij Oticon Medical.  

“Ik kijk erg uit naar deze mooie en uitdagende stap binnen de Demant Group”, zegt Bjorn zelf. “De markt van hoorimplantaten is voor mij weliswaar nieuw, maar ik ben ervan overtuigd dat mijn kennis en ervaring vanuit mijn rol als Brand Manager bij Bernafon van pas gaan komen. Naast een aantal uitdagingen zie ik vooral heel mooie kansen. Ik ben dan ook trots dat ik samen met het team verder mag bouwen aan de toekomst van Oticon Medical in de Benelux”.

Bjorn Wielakker was al lid van het Management Team van Demant Nederland vanuit Bernafon. Hij blijft MT-lid, maar dan als Business Manager Oticon Medical. Het MT wordt aangestuurd door Lezanie Tietze, General Manager Demant Nederland.