Oticon nodigt u aanstaande dinsdag (online) uit!

Dat het voor iedereen een spannende tijd is, zal niemand ontgaan zijn. Ook Oticon wil zijn steentje bijdragen en ervoor zorgen dat u ondanks het thuisblijven op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen omtrent cochleaire implantatie. Vandaar dat zij besloten om dinsdag 6 oktober aanstaande een online informatiebijeenkomst te organiseren! Onderstaand vindt u de uitnodiging van Oticon. Bent u er ook bij?

Online CI-bijeenkomst – Oticon Medical

dinsdag 6 oktober 2020, 10:00 – 11:00 uur

Oticon Medical kiest ervoor de Neuro 2 informatiebijeenkomsten, die voorheen ‘live’ werden georganiseerd, nu online aan te bieden. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor kandidaat CI-dragers die zich oriënteren op de keuze van een cochleair implantaat.

Ons streven is om u zo optimaal en transparant mogelijk te informeren over cochleaire implantaten zodat u tot een afgewogen keuze kunt komen. Om die reden hebben wij Henk van Rees, vertegenwoordiger en ervaringsdeskundige van het Onafhankelijke Platform Cochleaire Implantatie (OPCI) uitgenodigd, die u meeneemt in de wereld van cochleaire implantaten en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast deelt onze productspecialist, Serge Kriek, alle informatie over het Neuro 2 systeem.

De informatiebijeenkomst wordt natuurlijk ondersteund door een schrijftolk.

Bent u erbij op 6 oktober?

U kunt zich inschrijven via onderstaande link:

http://oticononline.adobeconnect.com/online-ci-bijeenkomst-oticon-medical/event/event_info.html

Met vriendelijke groet,

Het Oticon Medical team