Philips komt terug op de hoortoestellenmarkt met Hearlink

Demant, de eigenaar van Oticon, Bernafon en Sonic, is verheugd om aan te kondigen dat ze de hoortoestellen van Philips op de wereldwijde markt introduceren. Een nieuwe speler, het Philips-merk, betreedt de markt voor hoorhulpmiddelen met een compleet assortiment hoogwaardige hoortoestellen, accessoires en applicaties die gebruikers van hoorapparaten het beste van dienst zijn.

Deze Philips-hoortoestellen zullen snel een vertrouwd merk worden bij audiciens en gebruikers, omdat het over de hele wereld een groot potentieel heeft om unieke kansen te bieden voor audiciens in een steeds evoluerende markt.

“Gebaseerd op een gedeelde visie om de levens van mensen te verbeteren door middel van innovatieve gezondheidszorg, zal deze nieuwe samenwerking niet alleen de manier veranderen waarop we de gezondheidszorg horen, maar ook de definitie van gehoorgezondheidszorg verbreden, een gezondere levensstijl ondersteunen en actief ouder worden”, zegt Spencer Ramsey, Senior Director, Brand Licensing, Philips. “Door de combinatie van de toonaangevende hoortoesteltechnologie van Demant met de wereldwijde merkaanwezigheid van Philips in de gezondheidszorg, zal de samenwerking de luisterervaring van hoortoestellen verrijken”.

Gezondheid, zorgzaamheid en innovatie zijn hoekstenen in de visie van zowel Demant als Philips, wat het partnerschap een goede match maakt voor de toekomst. Bovendien zal het de ambitie van beide bedrijven versterken om het leven van mensen te verbeteren, aldus Søren Nielsen.

Bron:

www.hearingaidknow.com