Phonak introduceert de Roger EasyPen


Na het grote succes van de Roger Pen introduceert Phonak nu een eenvoudiger variant, de Roger EasyPen. Het unieke design van de Roger Pen heeft al menig slechthorende verleid en de Roger-techniek maakt de belofte op gebied van spraakverstaan meer dan waar. 

Een mijlpaal in de lange Phonak historie. Maar er volgt meer! Voor cliënten die absolute eenvoud wensen is er nu de Roger EasyPen! Minder knoppen, geheel automatische werking, gewoon aanzetten en genieten!

Eenvoud met het beste spraakverstaan

Dit nieuwe model in de serie Roger microfoons is er voor cliënten die een uiterst eenvoudig te gebruiken hulpmiddel wensen en geen behoefte hebben aan Bluetooth. Voor het gemak, of omdat het bedienen van apparaten lastig is door een slechte motoriek of visus. 

De drie microfoonstanden worden, net als in de Roger Pen, geheel automatisch geactiveerd. Zo beperkt de Roger EasyPen zich tot de essentie: spraakverstaan in gezelschappen!

Universeel

De Roger EasyPen vervangt de ZoomLink+, die na jaren van trouwe dienst uit het assortiment gaat. De Roger EasyPen is niet beperkt tot gebruik met alleen de Phonak hoortoestellen, het werkt met ALLE merken hoortoestellen, CI’s en BAHA’s! Roger is universeel omdat er altijd een Roger ontvangertje vereist is.

Vergoeding

Er is volledige vergoeding mogelijk vanuit de basisverzekering voor cliënten die nog werkzaam zijn, structureel vrijwilligerswerk doen of een opleiding volgen. Hierbij is een voorschrift van een audioloog/KNO vereist. De binnendienst van Phonak beantwoordt graag uw vragen over vergoedingen op telefoonnummer 088-6008850.

Verstaan in gezelschappen was nog nooit zo eenvoudig!