Phonak valt in de prijzen bij de CES Innovation Awards

Phonak kondigt aan een van de winnaars te zijn van de CES® 2019 Innovation Awards in de categorieën ‘Accessibility’ met haar nieuwste Phonak Audéo Marvel en ‘3D Printing’ met de Phonak Virto B-Titanium.

De vers geïntroduceerde Phonak Audéo Marvel is het eerste en tevens enige hoortoestel met universele Bluetooth om directe audio streaming volledig te ondersteunen vanaf elke Android™ en iOS™ telefoon.

Wereldwijd geeft dit 86% van smartphone bezitters die Android gebruiken toegang via directe streaming. Omdat de Marvel Hoortoestellen Bluetooth® Classic gebruiken, kunnen ze verbinden met Android, iPhone®, en vele andere bluetooth apparaten (telefoon, tablet etc). Zo kunnen hoortoesteldragers bij het direct streamen van muziek, telefoongesprekken, youtube video’s en meer genieten van een helder, rijk geluid in beide oren door eersteklas stereogeluid.
Bovendien verbetert de Phonak Marvel de toegankelijkheid voor de mogelijkheid om op te laden. Slechthorenden hebben slechts een volle dag luisterplezier op één enkele lading. Met Marvel introduceert Phonak tevens diverse slimme apps die de gebruikerservaring verder verbeteren. Dit omvat ook de mogelijkheid om de hoortoestellen in real-time via een online-sessie op afstand bij te laten stellen door de audicienswinkel, waardoor afstand geen barriere meer vormt en de potentie heeft voor een beter eindresultaat.

3D printing met medisch titanium

De Phonak Virto B-Titanium; het eerste hoortoestel ter wereld dat 3D-geprint wordt met titanium materiaal voor ultieme discretie. De schaal is vervaardigd uit medisch titanium wat de wand sterker, dunner en als geheel een kleiner toestel geeft dan de standaard acryl schalen. De dunnere schaal stelt de 3D engineers in staat de elektronica en het ontluchtingskanaal efficiënter te plaatsten. Dit resulteert in een kleiner eindproduct dat dieper in het oor geplaatst kan worden en voor omstanders nagenoeg onzichtbaar is.

“De CES Innovation Awards zijn de benchmark in consumententechnologie” stelt Thomas Lang, Senior Vice President bij Phonak. “Ons team is zeer verheugd met de erkenning van Phonak’s industry-leading hoortoestellen in beide categorieën. Deze prijswinnende hooroplossingen onderstrepen onze enorme toewijding om de slechthorenden te helpen hun dagelijks leven zonder beperkingen te leven.”

Meer informatie

www.phonak.com