ReSound komt met hoortoestel-app voor Apple Watch


Onlangs introduceerde ReSound een hoortoestel-app, speciaal ontworpen voor de Apple Watch. De ReSound Smart app voor Apple Watch maakt het mogelijk om hoortoestellen eenvoudig en discreet te bedienen. 

Gebruikers kunnen nu, terwijl ze bezig zijn of onderweg zijn, vanaf hun pols hun hoortoestellen bedienen en aanpassen. Met deze Smart app voor de Smart Watch laat ReSound een toekomstgerichte Smarthoren hooroplossing zien. Zo krijgen mensen met een gehoorverlies meer controle over hun eigen hoorbeleving.

Instellingen van hoortoestel aanpassen via een polshorloge

Op 24 april 2015 wordt in 9 landen in de wereld de Apple Watch gelanceerd. De ReSound Smart app voor Apple Watch geeft hoortoesteldragers via hun pols toegang tot de meest gebruikte functies van de app. Zo kunnen ze hun hoortoestellen op dezelfde, intuïtieve manier personaliseren als ze met hun ReSound Smarthoren hoortoestellen gewend zijn. Via de app kunnen gebruikers:

  • Het gewenste volume instellen
  • Hoge tonen en bas instellen
  • Audioprofielen (geluidsinstellingen) aanpassen als ze naar een andere geluidsomgeving gaan
  • In één oogopslag details over hun gehoorapparaten bekijken, inclusief het geluidsprofiel dat actief is

“De technologie gaat door en daarom verleggen wij onze grenzen en zoeken we naar oplossingen op het gebied van hoortoestelbediening. Met trots presenteert ReSound de eenvoudige, onderweg te gebruiken Smarthoren personalisatie via de ReSound Smart app voor Apple Watch, ” aldus GN ReSound CEO Anders Hedegaard. “We streven er naar om onze hoortoesteldragers nnovatieve oplossingen te bieden; de ReSound Smart app voor Apple Watch is een verlengstuk van die filosofie. Het is hoortoestelbediening zoals die zou moeten zijn, gecombineerd met de meest geavanceerde, natuurlijke hoorbeleving, dankzij de grote portfolio van Smarthoren hoortoestellen van ReSound.”

Samen met ReSound LiNX² verbonden met de hele wereld

Dragers van de Apple Watch kunnen de ReSound Smart app voor Apple Watch op de dag van lancering downloaden in de App Store (nieuwste versie 3.0.1). Deze app komt slechts enkele weken na de lancering van ReSound LiNX2, het nieuwste hoortoestel dat optimaal gebruik maakt van het 2.4 GHz draadloze platform van ReSound. 

Meer informatie over ReSound Smarthoren hoortoestellen vindt u op www.resound.com