Signia helpt u te begrijpen wat mensen met een mondkapje zeggen

Een speciale knop in de nieuwste versie van de Signia app zorgt voor een verbetering in het gehoor van dragers van hoortoestellen tijdens de COVID-19-pandemie.

Of u nu slechthorend bent of niet, u heeft waarschijnlijk gemerkt dat het moeilijker kan zijn om te begrijpen wat mensen zeggen als ze een mondkapje dragen. Helaas is dit door de huidige COVID-19 pandemie een veel voorkomend probleem geworden. Vooral voor slechthorenden kan dit een hele uitdaging zijn – niemand wil mensen constant vragen om zichzelf te herhalen of hen te vragen hun mondkapje te verwijderen zodat ze begrepen kunnen worden.

Vanaf vandaag (20 juli 2020) is er een oplossing voor dit nieuwe probleem: de mondkapjesmodus in de nieuwste versie van de Signia app. Deze unieke functie is compatibel met alle Signia Xperience hoortoestellen voorzien van Bluetooth en stelt dragers van hoortoestellen in staat beter te begrijpen wat mensen met mondkapjes zeggen. Geactiveerd door een simpele tik op een knop in de app, zal de nieuwe mondkapjesmodus beschikbaar zijn.

De nieuwe mondkapjes knop is beschikbaar voor de Signia hoortoestellen Styletto X, Pure Charge & Go X en Pure 312 X. De minimale besturingssysteemvereisten voor uw smartphone of tablet, zodat u de mondkapjesmodus in de Signia app kunt gebruiken, zijn Android 6.0 of iOS 11.

Meer weten?

https://www.signia-hoortoestellen.nl/