Slechthorende jongeren uit de hele wereld bezoeken Amsterdam

Leden van de International Federation Hard of Hearing Young People (IFHOHYP) komen eind november een weekend naar Amsterdam.

Samen met de leden van de Nederlandse organisatie voor slechthorende jongeren (onderdeel van Stichting Hoormij) krijgen zij een weekend lang workshops en activiteiten voorgeschoteld met als thema ‘Challenge Life!’.

Van 26 t/m 29 november komen de leden van de internationale federatie voor slechthorende jongeren naar Amsterdam voor hun algemene ledenvergadering. Zij zullen, samen met leden van Stichting Hoormij/SH-Jong, verblijven in StayOkay Vondelpark. Een prachtige locatie in het hartje van Amsterdam. De workshops volgen zij bij Stichting Welzijn Doven, de organisatie voor dove jongeren in Amsterdam.

Direct Yourself: workshop van oud-productieleider NCRV

De Nederlandse en internationale slechthorende jongeren volgen zaterdag een workshop van Caroline van Dijk, oud-productieleider bij de NCRV en nu Personal Coach. Ook zij is slechthorend en heeft een boodschap voor de jongeren: neem de regie over je eigen leven. Dat heeft haar gebracht tot wie zij nu is en met deze inspirerende boodschap hoopt zij de slechthorenden een hart onder de riem te steken.

Coaches van The Voice of Holland

Op zondag volgen de Nederlandse slechthorende jongeren een workshop van Vocal Center, een bedrijf dat ook zanglessen voor The Voice of Holland en diverse artiesten zoals Ali B verzorgd. Vocal Center organiseerde al een aantal maal workshops voor SH-Jong en is blij om op deze manier bij te kunnen dragen aan de maatschappij. Ditmaal zal de workshop in het teken staan van op de juiste manier communiceren over je beperking en assertief zijn.

Aanmelden

Mensen die zich willen aanmelden kunnen dat hier doen!

bron: stichting hoormij