Soundlens:onzichtbare hoortoestellen op maat met draadloze techniekAls wereldwijd marktleider van op maat gemaakte In Het Oor hoortoestellen, heeft Starkey met de Soundlens Synergy het kleinste en meest populaire – persoonlijk aangepaste – hoortoestel verder ontwikkeld.

Op maat gemaakt voor de unieke gehoorgang bieden ze de hele dag comfort en hoorplezier. Starkey stelt met de Soundlens Synergy de meest geavanceerde wireless technologie voor in het kleinste digitale Invisible In Canal (IIC) hoortoestel ter wereld.

Deze meest comfortabele hoortoestellen beschikken nu over handsfree connectiviteit en media streaming van telefoon naar hoortoestellen. Klein, discreet en krachtig, vol met geavanceerde technieken. Terwijl uw klant de kracht van de Starkey Sound ervaart, geven draadloze oplossingen de mogelijkheid om het geluid van de TV te streamen, muziek en nog veel meer in onovertroffen, High-Fidelity geluidskwaliteit.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de gezondheid van mensen direct in verband kan worden gebracht met de kwaliteit van hun gehoor. Mensen die goed kunnen horen en daardoor verbonden zijn met de wereld, genieten van een beter en gezonder leven. Dit streven – het helpen van mensen om beter te kunnen horen zodat ze beter kunnen leven – heeft geleid tot de grootste technologische doorbraak tot nu toe: de nieuwe generatie Starkey SoundLens Synergy hoortoestellen.

Een wereld van draadloze connectiviteit
Steeds meer apparaten werken draadloos waardoor het een uitdaging kan zijn deze storingsvrij naast elkaar te laten functioneren. Starkey’s 900sync technologie is hiervoor een krachtige oplossing. Het biedt een zeer hoge streamingssnelheid en maakt bijvoorbeeld Ear-to-Ear telefoon streaming mogelijk. SoundLens Synergy maakt een directe, wireless verbinding tussen mobiele telefoon – of elk ander Bluetooth apparaat – en de hoortoestellen. Stream TV, muziek en meer door middel van de Starkey accessoires, zoals de Surflink Mobile 2, de Surflink Media 2 en de intelligente SurfLink Microphone.

De Soundlens Synergy met Wireless connectiviteit zit diep in de gehoorgang vrijwel tegen het trommelvlies, individueel door de audicien aangepast voor optimaal comfort. Een deepfit training wordt door Starkey zonder kosten op locatie aangeboden.

SoundLens Synergy is een exclusief hoorconcept in de private markt dat audiciens een mogelijkheid geeft om klanten bijzondere service en vakbekwaamheid te bieden. Met SoundLens Synergy onderscheidt men zich met een heldere mix van professioneel vakmanschap en een bijzonder geavanceerd product.

Starkey Hearing Technologies
Importeur: KIND HOREN
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11 [email protected]