Specsavers breidt team uit met Angelique de Wit

Specsavers Nederland heeft haar team versterkt met Angelique de Wit (44). De Wit is aangenomen als Head Professional Advancement, voor zowel optiek als audiologie. Binnen deze functie richt zij zich op innovatie van de oog- en hoorzorg om zo klanten het beste te kunnen blijven bedienen en de klantervaring te blijven verbeteren. Tevens gaat zij zich focussen op het waarborgen van kwaliteit in combinatie met nieuwe producten en diensten.

De Wit haar carrière is diepgeworteld in de audiologie. Ze begon als logopedist en audicien. Begin 2000 startte zij bij Siemens Audiologie Techniek, het huidige Sivantos. Twaalf jaar later ging zij aan de slag als Managing Director bij Comfort Audio Benelux, wat in 2015 werd overgenomen door Sonova. Hierna volgde Phonak Wireless Communications Benelux en later Unitron Benelux. Na 19 jaar maakt ze door haar nieuwe functie bij Specsavers de overstap naar de retail. In haar nieuwe rol staat De Wit dichter bij de klant dan ze ooit deed. Optiek is voor De Wit een nieuwe, extra uitdaging.

Remko Berkel, algemeen directeur van Specsavers Nederland is blij met de komst van De Wit: “Ons doel is om continu de kwaliteit van onze oog- en hoorzorg naar een hoger plan te tillen. Gelet op de ontwikkelingen in de markt is dit ontzettend belangrijk. Zo heeft Specsavers onlangs optometrie gecombineerd met een preventief ooggezondheidsonderzoek, in haar winkels geïntroduceerd. De brede kennis die Angelique heeft van het audicien-vak en de branche is voor ons van grote toegevoegde waarde om onze diensten te blijven verbeteren. Zo zijn en blijven Nederlanders verzekerd van toegankelijke en betaalbare oog- en hoorzorg.”

Meer informatie

www.specsavers.nl