Starkey in gesprek met president Biden

Recentelijk is Starkey’s CEO Brandon Sawalich in gesprek geweest met President Biden en de First Lady over wat het effect kan zijn op de vooruitgang in het land wanneer Amerikaanse bedrijven beter ondersteund worden.

De sterke relatie tussen Starkey en de leiders van het land gaat terug tot aan de jaren 80. President Reagan kreeg toen, op zijn 72e, een speciaal aangepast Starkey-hoortoestel aangemeten. Een mijlpaal in de geschiedenis van Starkey aangezien de publiciteit een belangrijke factor was in het succes van de organisatie. Hierna volgden goede relaties met President Bush sr., Bush jr. en de Clintonfamilie. President Bush jr. en de familie Clinton hebben zich ook nadrukkelijk ingezet voor de Starkey Hearing Foundation en zijn graag geziene gastsprekers op Starkey’s tweejaarlijkse Expo. 

Van president Reagan tot president Biden, Starkey is vereerd om relaties te hebben met zittende presidenten en hun administraties. Het was Brandon Sawalich een genoegen om met President Joe Biden en First Lady Dr. Jill Biden te praten over hoe het ondersteunen van Amerikaanse bedrijven het land vooruit kan helpen. Starkey wenst de nieuwe president en zijn regering het allerbeste.  

Beeld: www.starkey.com