Starkey Livio Edge AI maakt vooraf ingestelde hoortoestelprogramma’s overbodig

De nieuwe generatie Starkey Livio Edge AI levert de meest geavanceerde Artificial Intelligence technologie die mogelijk is in moderne hoortoestellen.

Als audicien weet u dat het eenvoudig niet mogelijk is om een ​​hoortoesteldrager écht voor elke luistersituatie voor te bereiden. Livio Edge AI verandert dat, want het is nu niet meer nodig om meerdere programma’s voor specifieke geluidsomgevingen zoals ‘restaurant’ in te stellen en te gebruiken.

Met slechts een onopvallend, dubbel tikje op het oor, voert de Edge Modus direct een Kunstmatig Intelligente analyse van de hooromgeving uit, maakt in een fractie van een seconde – en met inzet van álle features van de toestellen – slimme aanpassingen en zorgt voor optimaal spraakverstaan en comfortabel horen specifiek in dié situatie. Twee tikjes op het oor is voldoende om weer terug te gaan naar het vorige programma.

Edge Modus is altijd direct beschikbaar is, zelfs zonder dat de smartphone is verbonden is met de toestellen en dus ook zonder internetverbinding. En het werkt in alle situaties. In een rustige omgeving zorgt het voor nog meer comfort, in de auto voor het wegfilteren van verkeersgeluid of in een restaurant voor een extra verbetering van het verstaan in spraak en het verlagen van dat specifieke omgevingsgeluid.

Een langdurige proef – en meerdere controles – met hoortoestellen komt doorgaans omdat klanten op zich wel tevreden zijn, maar net in 10% van hun specifieke geluidssituaties nog niet. Hiervoor komen zij herhaaldelijk terug naar uw winkel. De Edge Modus voorkomt dit, door juist ook voor die 10% van de situaties persoonlijke – op kunstmatige intelligentie – gebaseerde automatische instellingen aan te bieden.

Livio Edge AI combineert het beste van beide werelden: een toonaangevend geluidsplatform voor dagelijkse situaties plus de volgende generatie geluidsverwerking voor unieke luisteromgevingen. Geavanceerde, on-demand prestaties dus, alleen mogelijk met Starkey Livio Edge AI hoortoestellen.

Meer informatie? Bel of mail dan even met:

Accountmanagers Starkey Nederland

Suzanne Bus | [email protected] – 06-183 542 27
Jeroen Douw | [email protected] – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

[email protected]

www.kindhoren.com

www.starkey.nl