Starkey Muse; Ontworpen voor muziek


Muziek is overal om ons heen. Je hoort het in huis, in de auto, in winkelcentra, restaurants en op sportevenementen, in films en op televisie en natuurlijk niet te vergeten bij concerten.

Wij vieren feest met muziek en wij relaxen op muziek. Muziek is van groot sociaal en emotioneel belang voor jongeren. Onderzoek heeft aangetoond dat ook oudere mensen muziek zeer belangrijk vinden. Voor mensen met een gehoorverlies kan het luisteren naar muziek echter soms bijzonder frustrerend zijn.

Moderne hoortoestellen bieden op dit vlak namelijk vaak maar een klein beetje hulp omdat ze primair ontworpen zijn om het spraakverstaan te verbeteren. De hedendaagse actieve slechthorenden vragen echter meer. Deze volgende generatie wil alle facetten van het leven horen, juist ook in een moeilijke luisteromgeving: de intonatie van een stem of de nuances in een favoriet muzieknummer. De liefde om naar muziek te luisteren of muziek zelf te maken is niet weg wanneer iemand een gehoorverlies hebt, maar het kunnen genieten van muziek wordt wel negatief beïnvloed. Muziek is te luid of te zacht om men heeft moeite om melodieën te herkennen en teksten te verstaan.

Tot nu toe gebruikten zelfs de beste hoortoestellen platforms met één compressiealgoritme om alle signalen te verwerken. Gebaseerd op spraakverstaan, hebben deze platforms de laatste jaren enorme vooruitgang geboekt. Maar de menselijke stem en alle andere geluiden verschillen enorm. Muse™ is het eerste hoortoestel in onze industrie dat gebruik maakt van een Quad Core Twin processor en 5-voudige rekenkracht, welke spraak en complexe geluidssituaties naadloos combineert.
Om een dubbele compressie te realiseren, heeft Starkey een volledig nieuw platform ontwikkeld. Het resultaat is baanbrekend: het Synergy® Platform levert een absolute verbetering van spraakverstaan én luistergenot dan ooit tevoren.

De revolutionaire Quad Twin compressietechnologie maakt vele verbeteringen mogelijk, waaronder een vijf keer snellere verwerkingskracht en een uitbreiding van het aantal instelbare kanalen naar 24 hetgeen een precieze en gepersonaliseerde aanpassing mogelijk maakt. Muse toestellen hebben een hoger dynamisch bereik en een lage vervorming met een piek-input van 112 dB hetgeen zorgt voor een voller, rijker geluid. Een efficiënter datamanagement met een hogere integratie zorgt voor het beste power management en door het nieuwe design van de toestellen konden deze nog kleiner en onopvallender worden.

Het muziekprogramma van Starkey is van begin af aan ontworpen om muziek te luisteren en geen afgeleide van een spraakprogramma. Met een nieuwe compressie met betrekking tot het dynamische bereik om deze nieuwe muziek rekenregel te complementeren. Met regelaars in de Inspire aanpassoftware kan het muziek programma zo optimaal mogelijk worden afgesteld met behulp van een – voor de klant herkenbare – equalizer.

Tenslotte zijn de wireless Starkey Muse™ hoortoestellen standaard uitgerust met bijzondere features zoals CROS / BiCROS (per programma instelbaar), MultiFlex Tinnitus technologie, T-Coil, Ear-to-Ear bediening en telefoonstreaming, compatibiliteit met alle draadloze Starkey SurfLink accessoires, draadloos programmeren en Frequentie Transpositie.

Gebaseerd op het nieuwe Synergy platform met Quad Core Twin processor bereiken de Muse™ hoortoestellen een tot nu toe ongekende kwaliteit en precisie. Mensen leven niet in eendimensionale geluidsomgevingen. Het leven is een mix van uiterst verschillende geluiden. Muse™ voegt alles perfect samen en is ontwikkeld voor de enorme doelgroep van liefhebbers van een leven met muziek.

Voor mensen met een gehoorverlies betekent het perfect spraakverstaan en genieten van horen – voor audiciens een grote kans op geslaagde aanpassingen en bijzonder tevreden klanten.


Voor meer info: www.madeforlife.nl, www.kindhoren.com, +31 (0)55 3602111
Download Whitepaper : http://bit.ly/MUSEwpEL