Tweedehandse hoortoestellen over? Doneer ze aan een goed doel!

Heb je nog tweedehands hoortoestellen over die nog prima werken? En zou je een slechthorende in Sri Lanka hiermee willen helpen? Steun dan het goede doel en stuur jouw hoortoestellen op naar Stichting Ayubowan. 

Twee keer per jaar reist het team van Stichting Ayubowan naar Sri Lanka om daar mensen te helpen die in armoede leven en een lichamelijke, geestelijke of meervoudige beperking hebben. Daar verstrekken zij rolstoelen, krukken, looprekken en nog veel meer. Vanuit Nederland gaan elke reis ook een paar honderd brillen en hoortoestellen mee.

Helaas blijkt het steeds moeilijker om aan goede (tweedehands) hoortoestellen te komen. Bovendien zijn hoortoestellen daar voor veel mensen niet te betalen. Heb je nog een goed werkend hoortoestel liggen die niet wordt gebruikt? Laat het dan weten aan stichting Ayubowan.

Ophalen of opsturen

Als je in de omgeving van Arnhem woont, dan komt de stichting de hoortoestellen graag bij je ophalen. Mocht het wat verder weg zijn, dan kunnen de hoortoestellen ook worden opgestuurd naar: Stichting Ayubowan, Paletstraat 6, 6813 DX Arnhem.

In mei gaat het team van Stichting Ayubowan voor de tiende keer naar Sri Lanka. Via de website van de stichting kun je zien aan wie jouw hoortoestel wordt gegeven. Help je mee? Kijk voor meer informatie op de website van Gelderland Helpt of Stichting Ayubowan.

Bron: Doof.nl