Unitron online trainingen

De impact van de maatregelen die genomen zijn om verspreiding van het coronavirus te vertragen is voor iedereen zichtbaar én voelbaar. We leven in een uitdagende tijd waarbij een goed gehoor van wezenlijk belang is. 

Unitron is er voor u

Unitron heeft dagelijks met veel audiciens telefonisch contact. Naast business support op maat en het brainstormen over plannen rondom de herstart, hebben ze vaak de vraag gekregen of ze trainingsmodules hebben die audiciens en baliemedewerkers online kunnen volgen. Die heeeft Unitron zeker en u verdient er nog eens 30 Star-punten mee! Dag en tijd wordt afgestemd op uw beschikbaarheid.

Module 1 – Introductie Unitron

Hier leert u meer over Unitron, hun visie en gaat u kort door het portfolio en de geschiedenis van het bedrijf.

Module 2 – The Flex Experience™ van Unitron (5 StAr-punten)

Een must voor audiciens die zich realiseren dat de klant verandert en de traditionele manier van werken daar steeds minder bij past. Een data-driven en onderscheidende manier van werken die afgestemd is op de veranderende behoeften van de klant.

Module 3 – SoundCore (5 StAr-punten)

De basis voor het gehele geluidsbewerkingsproces in Unitron toestellen wordt gevormd door SoundCore. In deze training alles over de werking van deze technologie-motor.

Module 4 – Unitron portfolio: Database en Private markt (5 StAr-punten)

Wat weet u van het portfolio van Unitron? Wilt u eens alles goed op een rijtje gezet krijgen wat Unitron u en uw klant te bieden heeft, dan is deze training voor u.

Module 5 – Sword 3.0 en accessoires (5 StAr-punten)

Met de Sonova Sword 3.0 chip heb je zoveel méér mogelijkheden als het om verbindingen gaat. Met uw telefoon, tablet, TV Connector etc. Connectiviteit is het toverwoord tegenwoordig, niet voor niets.

Module 6 – Casuïstiek en troubleshooting (5 StAr-punten)

Klinkt dit saai? Dat is het niet. Hier wordt u juist heel praktisch geïnformeerd. Wat zijn de wensen van een klant, wat zijn de klachten en wat doet u daaraan? Leer de aanpassoftware TrueFit beter kennen.

Module 7 – Hoortoestel classificatie (5 StAr-punten)

Hoe weet het hoortoestel in welke luisteromgeving uw klant zich begeeft en welke instelling past het hoortoestel vervolgens toe? We vertellen u hier alles over.

Module 8 – Gebruik en toepassing van de Unitron Remote plus App en onze accessoires

Een hoortoestel aanpassen is één. Hoe zit het met de app en de accessoires? Ook zeer boeiend voor baliemedewerkers die hiermee mogelijk de audicien kunnen ontlasten.

U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met Unitron Vianen via 088 – 600 88 10 of [email protected]