Unitron zorgt voor echte interactie met Discover Next

Echte interactie, wie wil dat nou niet?

Hoe kom je tot de kern van de boodschap? Als goedhorende versta je deze niet altijd, laat staan als slechthorende. Het thema van Unitron’s Discover Next is ‘Move beyond the words’: de slechthorende verstaat door de ongelooflijke geluidsprestaties de diepere betekenis in gesprekken. Hij of zij hoort namelijk hoe en met welke emotie iets gezegd wordt en heeft daardoor échte interactie.

Goed horen zit in de familie van Unitron, die onlangs werd uitgebreid met de Moxi™ Move R, de kleinste oplaadbare lithium-ion RIC. Net als de andere familieleden, Stride P R, Moxi Jump R T en Moxi Fit, is deze stijlvol en comfortabel. Belangrijk voor alle hoortoestellen van Unitron is SoundCore™, de krachtige technologiemotor, die belangrijke spraaknuances en signalen uit de omgeving levert om een realistische luisterervaring te bieden. In rustige en rumoerige omgevingen hoort men uit welke richting een stem komt en welke intonatie gebruikt wordt.

Kom binnen 5 minuten te weten wat SoundCore is en wat dit intelligente geluidsbewerkingssysteem voor jouw klant kan betekenen! Kilk hier.

Deze audicien is enthousiast over de Discover Next FLEX™

Jolanda Hermens-Heesakker, eigenaar van Hoorus: “De Discover Next is ook in een FLEX-uitvoering beschikbaar en juist met dat element onderscheiden we ons ten opzichte van de concurrentie. We laten de klant zelf de hoortoestellen ervaren in zijn of haar eigen omgeving en dat wordt zeer positief ontvangen. Fantastisch om van de klant uit te gaan in plaats van het product. FLEX geeft een mooi, objectief beeld dat echt onderscheidend en transparant is, van advies tot aankoop.

De acceptatie van de Discover Next is daardoor heel goed. Daarnaast ziet het toestel er goed uit, de klank is geweldig en het toestel is te koppelen met een smartphone. Gewoon een fijn en kwalitatief goed hoortoestel”.

Nieuwe accessoires

Met de komst van Discover Next zijn de toestellen nu ook compatible met RogerDirect. Er is dus geen losse ontvanger meer nodig, wat resulteert in een betere geluidskwaliteit. Daarnaast introduceert Unitron ook de nieuwe Remote Plus App met equalizer. De klant krijgt daarnaast ook zelf meer inzicht in welke luisteromgevingen hij verkeert en in zijn draaggedrag door datalogging en Log It All-data. De Coach-functie in de app voorziet de klant van tips, video’s en adviezen. Vraag uw Accountmanager ook naar de nieuwe Remote Control en PartnerMic!

Meer weten over het onderzoek?

Unitron publiceerde deze whitepaper¹ over hoe een slechthorende de echte betekenis verstaat. Met Discover Next zijn mensen volledig betrokken bij gesprekken.