Vika Groep/Wecare stelt zich voor

Zet twee goede specialisten bij elkaar en je krijgt een nóg beter resultaat. Zo ook met Vika Groep en Wecare. Vika Groep is een internationale speler op het gebied van totaal interieuroplossingen, met van origine Nederlandse roots. In een markt waar ontwikkelingen zich in een rap tempo opvolgen, vond in 2015 een bundeling van krachten plaats. Vakspecialist Wecare kwam erbij. Met de expertise van Wecare, het turn key inrichten van winkels, werd een gezamenlijke missie geboren: een onmisbare partner zijn voor het gehele inrichtingsvraagstuk.

Wat Vika Groep en Wecare zo bijzonder maakt? “In alles wat wij doen staan onze klanten voorop. Simpel. Klanttevredenheid staat op nummer één. Net als meedenken en flexibiliteit. Blijkt er gaandeweg een project dat de verwachting anders is, dan haken wij hierop in. Samen met de klant gaan wij om de tafel zitten om weer de juiste koers te varen. Onze klanten zijn voor ons een sparringpartner. We zijn een relatief klein bedrijf en hebben daardoor net die extra ruimte om flexibel te zijn en onze klanten extra persoonlijke aandacht te geven. Wij staan echt voor People Business”.

Winkelbeleving is key

Naast flexibiliteit is onderscheidenheid een van de pijlers van Vika Groep/Wecare. “We zijn meer dan standaard”. De interieurpartij gaat mee met haar tijd en innovatie is vanzelfsprekend. Zo is er tegenwoordig steeds meer behoefte aan winkelbeleving, een service die de vakspecialist haar klanten uiteraard aanbiedt. Maatwerk vertaald naar de wens van de klant. Vika Groep/Wecare is van alle markten thuis. Van luxebranches zoals opticiens, juweliers en hotelketens, tot doe-het-zelfzaken of tuincentra. In alle segmenten waar ondernemers en hun klanten op zoek zijn naar het stukje winkelbeleving.

Een kijkje in ons portfolio

Bekijk hier een impressie van wat Vika Groep/Wecare voor u als klant kan betekenen.

(‘T Heertje)

(Tesqua Health & Sports Centre)

(Hilleen mode)

(Juwelier Optiek Brouwer)

(Angeli Hairstyling)

Klantgericht en met passie voor het vak

Elk project dat Vika Groep/Wecare onder handen neemt, is vanuit een klantgerichte aanpak. “Wij willen het klanten naar de zin maken en een ontwerp creëren waar een klant gelukkig van wordt. Als de klant tevreden is hebben wij ons doel bereikt”. Bovendien wordt alles wat Vika Groep/Wecare doet, met passie gedaan. “Interieurvraagstukken maakt deel uit van ons DNA. Een bezoeker willen wij prikkelen. Een wens die wij kunnen waarmaken met de passie die ons drijft. En in alles wat wij aanpakken zorgen wij voor tempo. In combinatie met doen wat we beloven, maakt dit ons de juiste (sparrings)partner voor het gehele inrichtingsvraagstuk!

Meer informatie?

Ben je ook benieuwd wat Vika Groep/ Wecare jou kan bieden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via 055- 53 85 690 of www.wecare-int.com.