Viron nog dichterbij werkelijkheid

Op maandag 18 maart lanceerde Bernafon in het Amsterdamse Filmmuseum EYE met trots de Viron, het allereerste True Environment Processing™ hoortoestel. De nieuwe hoortoestellenfamilie voor de vrije markt 9ǀ7ǀ5 wordt op 1 april officieel in Nederland gelanceerd. Vanaf 1 mei is de Viron 9 beschikbaar en vanaf 1 augustus de Viron 7 en 5.

“Viron dompelt slechthorende klanten onder in een luisteromgeving waarin geluid telkens weer natuurlijk en levensecht klinkt”, vertelde Product Specialist Merlijn Vink tijdens zijn presentatie. Ook lanceert Bernafon met de Viron de meest krachtige chip met daarin een revolutionair feedback annuleringssysteem, de Dynamic Feedback Canceller™, die feedbacksignalen enkele milliseconden uitschakelt en daardoor niet meer opgemerkt wordt. “Denk daarbij aan dynamische bewegingen in dagelijkse situaties zoals het aannemen van een telefoon, het opzetten van een hoed of iemand omhelzen waarbij snelle veranderingen optreden in de feedbacklus”.

Viron MiniRITE T R is Bernafons eerste oplaadbare hoortoestel met een lithium-ion batterij. De oplader biedt een plug & play-oplossing: binnen 3 uur contactloos opladen door middel van inductietechnologie. Geen batterijen meer nodig dus voor een volledige dag audio inclusief streaming. En handig, de accu van de Viron kan door de audicien zelf eenvoudig vervangen worden, waardoor de klant niet meer zonder hoortoestel komt te zitten.

 

Bekijk hier de filmpjes voor het geluid van Viron.

 

Meer informatie

www.bernafon.com