Wertgarantie staat voor je klaar

Wertgarantie biedt met haar All Risk Flex verzekering veel service en flexibiliteit aan uw klanten. Het is belangrijk dat iemand met een Wertgarantie verzekering weinig rompslomp ondervindt als er onverhoopt iets met zijn of haar hoortoestel gebeurt. Deze service zit in het DNA van Wertgarantie.

Mede daarom heeft Wertgarantie een aantal nieuwe, interessante hoortoetsel-webinars opgesteld die u helpen om de All Risk Flex verzekering te begrijpen en te verkopen. Per onderwerp is er een webinar. Zo kunt u meer leren over het product, krijgt u handige tips en tricks om het product bij te verkopen en is er ruimte voor online coaching. Het volledige overzicht van onze webinars ziet u op: www.wertgarantienederland.gr8.com. De webinars vinden plaats via Zoom en duren maximaal een uur.

Ontdek alle informatie over All Risk Flex

Wertgarantie maakt het u nog makkelijker om All Risk Flex te bemiddelen, dankzij de nieuwe, informatieve video die speciaal is gemaakt voor de kopers van hoortoestellen. In deze video krijgt uw klant een korte uitleg over het product en de belangrijkste voordelen van de All Risk Flex verzekering. Binnen één minuut weet uw klant alles over All Risk Flex. Zo kunt u uw klant makkelijk ontzorgen en volledige service bieden.

Bekijk de video snel via deze link en laat het zien tijdens een verkoopgesprek.

PoS-Video WERTGARANTIE All Risk Flex hoortoestel