Widex Evoke geüpdatet voor een nóg groter gebruiksgemak

Wie op zijn of haar smartphone de EVOKE app geïnstalleerd heeft, zal gemerkt hebben dat er de afgelopen dagen een update beschikbaar is gekomen voor de applicatie (v1.3.0). Voor wie deze nieuwe versie gaat gebruiken is het goed om te weten dat bij het eerste gebruik van de app een firmware-update van de hoortoestellen moet worden uitgevoerd! Wanneer uw klanten hiernaar vragen stelt u ze eenvoudig gerust. Dit proces duurt namelijk slechts enkele minuten.

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken om mogelijke vragen te beantwoorden, hebben we even kort op een rijtje gezet wat de belangrijkste verschillen zijn die in deze nieuwste update zijn doorgevoerd:

  1. Het is nu mogelijk om de Widex TV PLAY te gebruiken zonder de EVOKE app; u kunt TV PLAY nu inschakelen d.m.v. de programmaschakelaar van het Fusion 2-hoortoestel of RC-DEX.
  2. TV PLAY zal nu met een time-out functie komen. Wanneer er niet wordt gestreamd zal dit leiden tot een lager batterijverbruik!
  3. Een bug fix voor het streamen met DEX-accessoires is uitgevoerd.

Zodra de update is afgerond zal ook een virtueel TV PLAY-programma zijn toegevoegd aan het hoortoestel. Dit programma neemt altijd de laatste programmaplaats is en is niet zichtbaar in Compass GPS. Bijvoorbeeld: als een gebruiker drie programma’s heeft, universeel, party en muziek, dan neemt het virtuele TV PLAY-programma nu de vierde programmaplaats in. Als men op de programmaknop van het hoortoestel of de RC-DEX drukt, dan wordt het eerste programma, in dit geval dus “universeel”, actief.

Meer informatie

www.widex.nl