Wilrik van ’t Noordende nieuwe voorzitter AuDidakt

Recent heeft Ria Harks, senior audicien, te kennen gegeven haar inzet als bestuurslid van AuDidakt te willen beëindigen. Zij wordt als voorzitter opgevolgd door Wilrik van ’t Noordende, Cinical Performance Consultant Audiology bij Specsavers International en reeds enkele jaren bestuurslid van AuDidakt. Daarnaast lopen er contacten over het versterken van het bestuur met een audicien.

Ria Harks is vanaf de start van AuDidakt in 2015 als bestuurslid actief, waarvan de laatste 2,5 jaar als voorzitter. Daarmee heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de positionering en activiteiten van AuDidakt met betrekking tot bij- en nascholing van audiciens in de afgelopen jaren. Hiervoor is AuDidakt haar zeer erkentelijk.

Bij AuDidakt zijn ze blij dat Wilrik van ’t Noordende bereid is om de rol van voorzitter te vervullen en dit met ambitie op te pakken. “De hoorzorg is een snel veranderende branche met continue nieuwe technieken. Slechthorenden kunnen daardoor steeds beter geholpen worden, mits de audicien zijn kennis op peil houdt. AuDidakt speelt een belangrijke rol op het gebied van nascholing voor audiciens. Ik wil deze positie van AuDidakt als kenniscentrum verder helpen uitbouwen”, aldus Wilrik van ’t Noordende.

Meer informatie

www.audidakt.nl