ZIEN! Earline neemt u mee op EUHA Digital!

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover. Toen opende het digitale EUHA congress haar deuren en de manier waarop de organisatie een beursgevoel in uw eigen computerscherm heeft weten te creëren is waanzinnig. Wie de entreehal opent waant zich in een grote ruimte en terwijl we via een klein scherm informatie krijgen, gluren we al voorzichtig om ons heen en bestuderen de verschillende knoppen die leiden naar de andere ruimtes. Iedereen staat met elkaar in contact en u kan chatten met wie u maar wilt. Gezellig, verfrissend, innovatief en vooral mooi! Tijd voor een rondleiding!

De entreehal

Betreed de entreehal van EUHA en kijk eens goed om u heen. De grote open ruimte, de prachtige glazen koepel en de drukte om u heen. Het voelt stuk voor stuk als vanouds. Dit is een congres zoals u het gewend bent. Luister even naar het welkomstfilmpje dat automatisch begint te spelen en ga vervolgens de beursvloer verkennen.

Informatie

Wie meer informatie wil kan zich met een klik melden bij de balie. Hier kunt u verschillende documenten downloaden of chatten met de receptioniste, Ms. Schmitten, die u graag de juiste kant op wijst.

Beursplattegrond

Links naast de informatiebalie vindt u ook een statief met daarop een uitgebreide beursplattegrond. Welke bedrijven vindt u in welke hal? U ziet het hier. Scheelt u toch weer doelloos rondlopen!

Agenda

Vandaag, op Digital Future Friday, beginnen vanaf 14.00 ’s middags verschillende lezingen die u kan volgen in één van de daarvoor bestemde auditoria. Verder zullen van 10 oktober tot 8 november nog meer lezingen plaatsvinden. Een maand vol EUHA dus! Op de Agenda rechts van de informatiebalie kunt u het schema vinden.

Digital EUHA Lounge

Uitgeput van al het gewandel over de beursvloer en de zakelijke gesprekken? Tijd om even de benen te strekken en eens gezellig bij te kletsen met die ene collega uit de andere kant van het land of continent. Breng een bezoekje aan de EUHA Lounge en neem deel aan de groepschat of begin een privégesprek met één van de aanwezigen. De lounge vindt u helemaal links in de entreehal.

Auditorium 1: Digital Future Friday

Achterin de entreehal ziet u twee auditoria. Links één voor Digital Future Friday en rechts één voor EUHA Digital. De Future Friday lezingen hebben afgelopen vrijdag reeds plaatsgevonden. Op onderstaande foto ziet u hoe de gasten, netjes op anderhalve meter afstand, vol spanning wachtten tot het begon.

Auditorium 2: EUHA Digital

Het andere auditorium zal pas vanaf morgen benut worden. Dan begint EUHA Digital officieel met haar lezingen. De teller op deze klok duurde aardig lang voor de volle zaal die reeds plaats had genomen, maar het wachten zal morgen beloond worden. Digitale avatars zijn blijkbaar niet ongeduldig en in deze zaal ook meer van het lekker knus naast elkaar zitten. En geef ze eens ongelijk.

Richting de beursvloer

Tijd om weer in beweging te komen en de beursvloer te ontdekken. Nieuwe merken en vertegenwoordigers wachten met smart op u. Klik in de entreehal op de middelste doorgang richting de exhibiton. Ineens komt u voor een keuze te staan. Welke hal pakt u eerst?

Op de beursvloer

Na een moment vol keuzestress heeft u één van de drie hallen uitgekozen. Hier kijk u uw ogen uit. Allerlei stands vol mensen die u graag meer vertellen over hun product of dienst. Een feest der herkenning.

Op de stand

Tot slot kunt u nog klikken op een stand naar keuze. Hier kunt u met verschillende vertegenwoordigers praten, filmpjes kijken of informatie downloaden. Kortom, alles wat u wilt weten over een merk binnen handbereik.

Een lange beursdag

Een lange beursdag komt ten einde en de maag begint te rommelen. Normaal zou u even een hapje gaan eten ergens in de buurt, maar u sluit uw computer af en realiseert zich plots dat u al die tijd toch gewoon in uw eigen woonkamer of kantoor zat. De EUHA Digital ervaring weet het beursgevoel zo goed weer te geven dat deze grens langzaam vervaagt en het voelt alsof u daar bent. Schoorvoetend loopt u naar de keuken. Het scheelt een lange rit naar huis, maar nu zal u zelf voor uw eten moeten zorgen.

Meer EUHA?

Dat kan geregeld worden, moet de organisatie gedacht hebben. Een maand lang zullen er elke vrijdag lezingen plaatsvinden in de EUHA Digital omgeving. Morgen, vrijdag 16 oktober, van 14.00 tot 15.00 zullen er vier sprekers het virtuele podium betreden. Kijkt u ook mee?