Audicienscongres 2021 – Het is bijna zover!

Zaterdag 25 september en maandag 27 september 2021 is het eindelijk zover! Dan organiseert AuDidakt weer het jaarlijkse Audicienscongres. Het live congres zal plaatsvinden bij ReeHorst in Ede. Met een prachtig programma en in een vernieuwde opzet. Bij AuDidakt zien ze er allemaal enorm naar uit om iedereen weer te treffen.

Innovatiecongres

Ttijdens dit Audicienscongres verkennen ze wat de toekomst heeft te bieden en organiseren ze het Innovatiecongres: What’s new?!. Welke technische en medische innovaties staan er op stapel? Wat verandert er in de vragen van de klant en de omgeving van de audicien? Het komt allemaal aan de orde in een dynamisch, interactief en gevarieerd programma dat deelnemers voor een groot deel zelf kunnen samenstellen. Met een heuse talkshow, inspiratie updates bij de fabrikanten op het festivalterrein, verdiepende expertsessies, innovatieworkshops met de nieuwste snufjes en een spetterende uitsmijter. Twee dagen vol informatie, inspiratie en ontmoetingen waarop audiciens en anderen uit de hoorzorgbranche zijn verzameld.

Live ontmoeten met Coronatoegangsbewijs

Er is grote behoefte om elkaar weer live te zien. Vanzelfsprekend moet daarbij wel de veiligheid worden geborgd en de regels worden gerespecteerd. Voor fysieke toegang tot het Audicienscongres is het conform de huidige regelgeving daarom verplicht om een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een recente test (gratis via www.testenvoortoegang.nl)  te overleggen. Daarnaast moet vooraf een gezondheidsverklaring worden ingevuld. De anderhalvemetermaatregel hoeft dan niet meer in acht te worden genomen. Vanzelfsprekend geldt toegang tot het congres met een Coronatoegangsbewijs met het oog op de veiligheid zowel voor deelnemers en sprekers, als ook voor partners en de organisatoren van het congres. Er wordt veel aandacht besteed aan een veilig verloop van het congres, waarbij vanzelfsprekend de geldende coronamaatregelen voor zakelijke congressen in acht worden genomen. Dit heeft ook als gevolg dat er een maximum aantal deelnemers per dag geldt.