Digital EUHA Congress 2020: Registreer nu!

Dit jaar zullen de European Union of Hearing Aid Acousticians (EUHA) en de Duitse Vereniging voor Hoortoestellen (BVHI) debuteren met het Digital EUHA Congress. Dit nieuwe format biedt een breed scala van de nieuwste kennis van experts, productinnovaties en digitale manieren om verbinding te maken tussen bezoekers, sprekers en exposerende bedrijven. The Digital Future Friday op 9 oktober 2020 is de aftrap van het Digital EUHA Congress. EUHA Digital, het programma met de lezingen, loopt tot 8 November 2020.

Digital Future Friday

Als kick-off van het event zal Digital Future Friday (DFF) plaatsvinden op 9 oktober 2020 tussen 9:00 en 17:00 uur. In vier keynotepresentaties van internationale sprekers, die worden gehouden van 14:00 tot 16:30 uur, leren geregistreerde deelnemers alles wat de moeite waard is om te weten over de meest innovatieve onderwerpen op het gebied van de akoestiek en technologie van hoortoestellen. Bij elke presentatie is er de mogelijkheid om vragen te stellen in een live chat. Tussen 9:00 en 17:00 uur kunnen bezoekers bedrijven bezoeken in virtuele booths om hun technologische ontwikkelingen en product innovaties te bekijken. 

Dr. Stefan Zimmer, voorzitter van de raad van bestuur van de BVHI: “We zijn verheugd bedrijven de kans te kunnen bieden om dit jaar hun product- en dienstinnovaties online te presenteren. Een persoonlijke informatie-uitwisseling tussen fabrikanten en klanten, meestal in een beurshal, kan nu comfortabel en veilig digitaal worden voortgezet.”

EUHA digital

Na de Digital Future Friday zal er een programma met lezingen zijn. Met een aantal vakcolleges die worden gegeven door sprekers uit binnen- en buitenland. Dit gaat van start vanaf 10 oktober 2020. Gerenommeerde experts zullen de nieuwste expertises delen op het gebied van gehooronderzoek, technologie, cochleaire implantaten, marketing, oorstukjes en gehoorbescherming, luisterinspanning, apparaten voor speciale behoeften en individuele aanpassing voor muzikanten. Alle lezingen zijn online van 10 oktober tot 8 november 2020. Elke vrijdag in die periode beantwoorden enkele sprekers graag vragen in een expert talk in de digitale chatroom van EUHA tussen 14.00 en 15.00 uur. Elke geregistreerde deelnemer kan vragen stellen die aansluiten bij de gepresenteerde lezingen. De chatfunctie maakt het ook mogelijk om vooraf vragen te stellen. EUHA-voorzitter Beate Gromke: “We hebben het Digital EUHA Congress gelanceerd omdat we de coronavirus-crisis als kans zien.”

Deelname aan het Digital EUHA Congress is gratis. Houd er rekening mee dat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is. Deelnemers kunnen zich hier registreren: www.ubivent.com

Meer informatie over de Digital Future Friday, de Company Info Points en de EUHA digitale lezingen zijn beschikbaar op www.euha.org/home-en/ of www.ausstellungeuha.org/en/.