Earline blikt terug op EUHA 2021

Loek Peters en Anneke Pastoor waren twee van de ongeveer 5.200 deelnemers die de 65e EUHA in Hannover bezochten. We waren er op woensdag 15 en donderdag 16 september en wat was het fijn om elkaar na een lange onderbreking weer live te ontmoeten! Inderdaad, dit keer alles verzameld in één hal en het was wat rustiger, maar daardoor was er wel tijd voor een (goed) gesprek. Het bezoekersaantal lag op ongeveer 65 procent ten opzichte van 2019 en 87 leveranciers uit 16 landen presenteerden hun innovaties.  

EUHA-voorzitter Beate Gromke verwoordde het tijdens de opening van het congres in een notendop: “Albert Einstein heeft ooit gezegd: ʹTemidden van moeilijkheden liggen kansenʹ en zo is dit EUHA-congres georganiseerd. Maak gebruik van de mogelijkheden om nieuwe dingen te leren, nieuwe technologie in handen te krijgen en de nieuwe parameters te bespreken”.

Earline is het hier absoluut mee eens #blikvooruit met #oornaarelkaar. Dank EUHA voor de toporganisatie! Binnenkort in Earline Magazine de grote terugbllik op #EUHA2021!