EUHA 2021: 65e Internationale EUHA-congres

EUHA 2021: het 65e Internationale EUHA-congres wordt gehouden van 15 tot 17 september 2021 in Hannover, Duitsland.

Koop nu je ticket: De Online Ticket Shop is te vinden via www.euha.org/en/events. Het contactloze e-ticketingsysteem – aangevuld met het 3G-principe (alleen toegang voor gevaccineerde, herstellende of geteste personen) en algemene hygiënevoorschriften – is een belangrijke pijler van het integrale veiligheidsconcept van het evenement.

Dit jaar moeten alle bezoekers en exposanten zich registreren met hun persoonlijke gegevens zodat alle deelnemers kunnen worden gevolgd. Instructies worden gegeven in de ticketshop. Na registratie kunt u uw 3G-bewijs uploaden (bewijs van volledige vaccinatie, herstel of negatieve test). Belangrijk: PCR- of antigeentesten moeten worden uitgevoerd door een officieel testcentrum en mogen niet ouder zijn dan 24 uur wanneer u het beursterrein betreedt. Dit betekent dat de test dagelijks moet worden herhaald als u meerdere dagen het congres of de tentoonstelling bezoekt. Testresultaten kunnen op elk moment online in de ticketshop worden geüpload en toegevoegd. Upload eenvoudig een screenshot van het testdocument naar uw ticketregistratie.

Het ticket met QR-code kunt u uitprinten of direct op uw smartphone of tablet laden. Na het scannen ontvangt elke deelnemer onmiddellijk een gepersonaliseerde evenementbadge. Betalen in de ticketshop is mogelijk met creditcard, PayPal en contant vooraf of via overschrijving.

Aankomst 

Alle niet-gevaccineerde deelnemers worden verzocht naar het evenement te komen met een officieel gedocumenteerde PCR- of antigeentest (telkens niet ouder dan 24 uur). Voor uitzonderlijke gevallen waarin een afgevaardigde niet binnen 24 uur na toelating kan worden getest, zal er een testfaciliteit met beperkte capaciteit ter plaatse zijn die antigeentests aanbiedt tegen een vergoeding.

Programma

Naast actuele onderwerpen zoals de effecten van de COVID-19-pandemie op de gezondheid van het gehoor, tinnitus en luisterinspanningen, zal donderdag een reeks lezingen over volksgezondheidspolitiek debuteren, waarbij de telematica-infrastructuur in het Duitse gezondheidszorgsysteem er één is.

Op vrijdag zullen een KNO-arts en een advocaat cochleaire implantaten bespreken, waarbij de vraag “Patiënt of kliniek – wie is de operator van een cochleair implantaat?” centraal staat. Nieuwe bevindingen op het gebied van microfoontechnologie, taalverstaanbaarheid en essentiële nieuwe dienstensectoren voor akoestiek in hoortoestellen zullen ook een rol spelen, evenals de levering van CI- en beengeleidingsapparatuur.

Het programma kunt u hier terugvinden: 

www.euha.org/en/events

Future Friday

Future Friday heeft spannende keynote-lezingen over de toekomst van hoortoestelakoestiek en hoortechnologie in petto. Het evenement start op vrijdag 17 september 2021 om 9.00 uur bij de beursstands. Deelnemende exposanten bieden op hun stands inzicht in de toekomst van horen. Bezoekers kunnen in aanloop naar het evenement meer ontdekken door naar www.ausstellung-euha.org/en/future-friday te gaan.

Zodra de vakbeurs vrijdag om 14.00 uur afloopt, begint het speciale lezingen programma van de Future Friday: spannende toekomstgerichte onderwerpen worden in vier keynotes gepresenteerd door vooraanstaande experts.

Industrie tentoonstelling

Meer dan negentig internationale exposanten presenteren hun innovaties op 1.500 vierkante meter tentoonstellingsruimte in Hall 6. Daarnaast introduceren ze de gloednieuwe interactieve online exposantenlijst voor de branchebeurs 2021. Het is een digitale tool die alle informatie geeft over de exposanten, de nieuwste producten en diensten. Met behulp van een nieuwe nomenclatuur kunnen bezoekers online zoeken naar specifieke producten of diensten en vooraf informatie krijgen over de 91 exposanten op de branchebeurs. Bezoekers kunnen hun eigen profiel aanmaken en exposanten, documenten en online afspraken (bijv. 1:1 afspraken met een exposerend bedrijf) opslaan in MyEUHA. www.exhibitors.ausstellung-euha.org

Website: www.euha.org | E-mail: [email protected]