EUHA 2021

De German Hearing Instruments Industry Association (BVHI) ging online met haar beursplatform www.ausstellung-euha.org op 15 januari 2021. Bedrijven kunnen nu hun standruimte reserveren voor de Industry Exhibition, die zal plaatsvinden vanaf 15-17 september 2021, als een live-evenement ter begeleiding van het 65e internationale congres van audiciens in Hannover.

Voor het eerst in twee jaar kan de internationale hoorindustrie weer samenkomen en informatie uitwisselen over de laatste trends en technische ontwikkelingen.

Het EUHA-congres, met haar lezingen programma en de industriële tentoonstelling, worden georganiseerd onder voortdurend bijgewerkte hygiënemaatregelen en beschermingsconcepten van de Deutsche Messe Hannover. Met de complexe infrastructuur en grote ruimtecapaciteiten is Deutsche Messe uitermate geschikt om de beurs te houden, ook onder uitgebreide regelgeving inzake hygiëne en afstand.

Dr. Stefan Zimmer, voorzitter van de raad van bestuur van BVHI, zegt: “De roep om professionele uitwisseling van persoon tot persoon in onze branche wordt steeds luider. We zijn verheugd dit in september mogelijk te maken in een veilige omgeving en volgens alle richtlijnen.”

Meer informatie

www.ausstellung-euha.org