EUHA 2022 in volle voorbereiding

De voorbereidingen voor het International Congress of Hearing Aid Acousticians en de bijbehorende International Industry Exhibition, die van 12 tot 14 oktober in Hannover, Duitsland worden gehouden, zijn in volle gang. De vraag van exposanten is groot: meer dan tachtig bedrijven hebben zich al aangemeld, waaronder tal van nieuwe exposanten.

Bedrijven uit de branche kunnen nog steeds een plekje reserveren door voor 17 juni naar de EUHA portal op www.ausstellung-euha.org/en/ te gaan. Aangezien de initiële planning voor de indeling van de hallen in het expositiecentrum van de Deutsche Messe Hannover bijna rond is, dienen geïnteresseerde bedrijven hun aanvragen voor expositieruimte zo snel mogelijk in te dienen.

Dr. Stefan Zimmer, voorzitter van de raad van bestuur van de Duitse branchevereniging voor hoortoestellen (BVHI): “We zijn verheugd dat zoveel bedrijven hun deelname aan de EUHA Industrial Exhibition in 2022 al hebben bevestigd. Dit weerspiegelt de over het algemeen positieve ontwikkeling in onze branche. Het lijkt erop dat het congres in oktober van dit jaar een zeer aantrekkelijk evenement wordt.”

Het programma van lezingen met gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland wordt momenteel samengesteld en de EUHA Ticket Shop wordt voorbereid. Beate Gromke, voorzitter van de European Union of Hearing Aid Acousticians (EUHA e.V.: “U moet 12 tot 14 oktober 2022 nu in uw jaarplanning opnemen en naar Hannover komen. Niets is inspirerender dan een persoonlijke ontmoeting. Het congres is een ideale plek om te netwerken.”

De EUHA biedt alle informatie over het programma van het congres op www.euha.org/en/. Alle informatie voor exposanten en beursbezoekers is te vinden op www.ausstellung-euha.org/en/.