EUHA Congres 2019: vang een glimp op van de toekomstige trends!

Tussen 16 en 18 oktober 2019 zal de 64e editie van het ‘International Congress of Hearing Aid Acousticians’ plaatsvinden in Nuremberg. EUHA directrice Beate Gromke zal de hoogtepunten van de conferentie presenteren. 

Mevrouw Gromke, het 64e ‘International Congress of Hearing Aid Acousticians’, is de eerste die tijdens uw ambtstermijn wordt georganiseerd. Zijn er speciale kenmerken op dit congres?

Beate Gromke: “Die zijn er zeker. We zullen de Future Friday debuteren als een nieuw platform! ‘S Ochtends zijn er fast-track presentaties en speciale evenementen op de stands van de exposanten. Wanneer de vakbeurs om 14.00 uur sluit, worden naast de reguliere lezingen door de vertegenwoordigers van de industrie verschillende presentaties over toekomstgerichte onderwerpen aangeboden.”

Waarom zou ik aanwezig moeten zijn bij het EUHA Congres?

Beate Gromke: ” ‘S Werelds grootste conventie voor hoorzorgprofessionals biedt afgevaardigden de kans om up-to-date kennis te krijgen op het gebied van akoestiek, audiologie en wetenschap van het hoortoestel, terwijl meer dan 140 exposanten op de bijbehorende vakbeurs innovatieve technologieën zullen presenteren. Dit is een ideale combinatie voor iedereen die zich wil vormen voor de toekomst. Alleen degenen die vandaag deelnemen aan onderwijs en geavanceerde training, kunnen toekomstige uitdagingen aangaan en concurrerend blijven.

Wat onze onderwerpen betreft, zullen we innovaties presenteren in sensortechnologie, kunstmatige intelligentie en digitalisering. Er zijn meer dan twintig lezingen van experts, verschillende tutorials en de Future Friday-agenda. Dit is vrij uniek! We verwachten ongeveer 8.000 afgevaardigden uit meer dan 80 landen.”

Wat zijn je persoonlijke favorieten?

Beate Gromke: “Ik kijk er naar uit om ideeën uit te wisselen met verschillende mensen, professionals te ontmoeten die bijdragen aan ons doel om mensen met gehoorproblemen zo goed mogelijk te helpen. Ik kan ook niet wachten om EUHA-leden te ontmoeten in de EUHA Lounge, een uitstekend forum voor het uitwisselen van meningen tussen leden van onze organisatie op zowel persoonlijk als professioneel niveau. Wat betreft onze onderwerpen, ik kijk uit naar MEMS micro-speakers, AI-applicaties voor hoorsystemen, onderzoek naar toekomstig koopgedrag en nog veel meer.”

EUHA Congres in het kort

Online ticket shop: www.euha.org/congress/ticketshop-en/
EUHA app: www.euha.org/congress/euha-app-en/
Future Friday: www.euha.org/congress/future-friday-en-gb/
Video: