EUHA Congres 2021: Save the date!

Het 65e International Congress of Hearing Aid Acousticians is uitgesteld tot volgend jaar. De Europese Unie van gehoorapparaten Akoestici (EUHA) en de Duitse Hearing Aid Industry Association (BVHI) kondigen nu de nieuwe datum voor het evenement aan: het 65e EUHA-congres is verplaatst naar de Deutsche Messe, Hannover, van 15 tot 17 september 2021.

Beate Gromke, EUHA-voorzitter: “We kijken ernaar uit u weer te ontmoeten in meer ontspannen tijden. Houd de datum vrij en blijf gezond! ”

Dr. Stefan Zimmer, voorzitter van de raad van de Duitse Hearing Aid Industry Association: “Het uitstel van dit grote evenement naar volgend jaar is met grote acceptatie en positieve steun ontvangen.”

Ondanks dat het congres moet worden uitgesteld, kunnen de mensen toch nog profiteren van educatie. Na de zomervakantie zal EUHA digital een reeks wekelijkse webinars houden over de laatste bevindingen en innovaties gericht op gehoorproblemen op het gebied van geneeskunde, wetenschap en industrie.

Zoals gepland vindt de Digital Future Friday plaats op 9 oktober 2020, met een reeks presentaties die inzicht geven in toekomstige trends in ons vak.

In zowel lezingen als presentaties zullen topsprekers uit Duitsland en het buitenland de nieuwste kennis delen.

Sinds april is het EUHA TV-kennisportaal gratis geopend. Alle geïnteresseerden kunnen hier gebruik van maken op www.euha.tv, dat alle bijdragen vrij beschikbaar heeft van de congressen van 2016 tot 2019.