EUHA Congress 2022: Koop uw tickets nu!

De ticketshop voor het 66e International Congress of Hearing Aid Acousticians and the Industry Exhibition is live. Bezoekers kunnen hun tickets voor zowel het programma van vakcolleges als voor de Industriebeurs online kopen.

Veilig en wanneer u maar wilt tickets boeken.

Dit jaar zijn alle tickets alleen online te koop, zowel in de voorverkoop als op de drie dagen van het congres. Er zullen geen loketten zijn in Hannover. Het veiligstellen van vroege vogelaanbiedingen geeft u iets om naar uit te kijken. Iedereen die voor 31 augustus 2022 tickets koopt, profiteert van vroegboekkorting.

Ticket voor scholieren, leerlingen en studenten voor vrijdag

Future Friday wordt gehouden op vrijdag 14 oktober. Om met name leerlingen en studenten kennis te laten maken met het congres en een blik te werpen op de toekomst van de industrie, is er een speciaal op deze dag geldig ticket voor scholieren, leerlingen en studenten beschikbaar tegen prijzen vanaf 35 euro. In de ochtend kunnen scholieren, leerlingen en studenten luisteren naar lezingen van specialisten en de International Industry Exhibition bezoeken. De vier Future Friday keynotes beginnen om 14.00 uur. Dit zijn drie goede redenen waarom jongeren – de toekomst van onze branche – zouden moeten profiteren van de talrijke aanbiedingen op het congres. De EUHA is van plan een enquête onder haar leden te houden. Dit is onder meer bedoeld om erachter te komen hoeveel audiciens geïnteresseerd zijn om hun leerlingen op de derde dag van het evenement naar Hannover te sturen. Alleen als we de behoeften van onze doelgroepen kennen, kunnen de EUHA en de BVHI het vrijdagprogramma aanpassen en verder ontwikkelen om aan deze vereisten te voldoen.

Het ticket met QR-code kan worden uitgeprint of direct op een smartphone of tablet worden geladen. Na het scannen van het ticket bij de congrestoegangsterminals ontvangen deelnemers direct hun gepersonaliseerde evenementbadges.

Betaling in de ticketshop wordt geaccepteerd met creditcard en PayPal. Let op: de online ticketshop van de EUHA is 24/7 beschikbaar op www.euha.org/en/, ook tijdens het evenement van 12 t/m 14 oktober 2022!