Online Conferentie Oorsuizen: Tips voor Tinnitus

Patiëntenorganisatie Hoormij∙NVVS organiseert op zaterdag 27 maart 2021 van 10:30 tot 16:00 uur een Online Conferentie Oorsuizen. De centrale thema’s? Onderzoek, behandeling en perspectief voor mensen met oorsuizen. U krijgt antwoord op vragen als: Wat is tinnitus? Wat zijn de ervaringen van anderen? Waarom heeft de één er zoveel last van en de ander niet? Wat zijn de gevolgen voor mij en mijn omgeving? Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van behandeling en hoe kan ik leren zo goed mogelijk met tinnitus om te gaan? Behandelaren en onderzoekers informeren u over verschillende behandel-mogelijkheden en de huidige stand van de wetenschap. Heeft u tinnitus of heeft iemand in uw omgeving tinnitus? Dan is dit de conferentie voor u.  

U krijgt niet alleen interessante informatie, maar hoort ook hoe anderen met hun tinnitus omgaan en hebt voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen. U bent niet alleen. Er wordt wereldwijd hard gewerkt om meer inzicht en grip te krijgen op de aandoening.

Aanmelden

Leden 
Ben je lid van Hoormij∙NVVS, dan is de online voorlichtingsdag gratis. Wilt u erbij zijn? Stuur dan een mailtje met de gegevens (voorletters, naam, woonplaats, mailadres en lidnummer) aan: [email protected]. U ontvangt, na controle van uw lidmaatschap, binnen enkele dagen een bevestiging van uw aanmelding.

Niet leden 
Niet-leden betalen tot 15 maart 2021 € 19,50. Na 15 maart 2021 betaal je € 29,50.

Ja, ik meld me aan

Lid worden?
Als u lid wordt van Hoormij∙NVVS (kosten: jaarlijks € 49,50) kunt u gratis deelnemen. U ontvangt dan vier keer per jaar het Hoormij Magazine en kunt gratis of tegen gereduceerd tarief deelnemen aan andere (digitale) bijeenkomsten van Hoormij∙NVVS. En belangrijker nog: u helpt ons mensen met een gehoor- en evenwichtsaandoening te ondersteunen met goede voorlichting en informatie.

Ja, ik word lid van HoormijNVVS

Benieuwd naar het programma van de conferentie? U kunt deze hier terugvinden:

www.stichtinghoormij.nl