Optitrade Audiologie webinar; boodschap luid en duidelijk

Donderdag 9 juli vond de Optitrade Audiologie webinar plaats, georganiseerd door Optitrade Retailgroep in samenwerking met LT Media. Vanuit de Knipoogzaal in het Nuvo gebouw in Houten, stonden drie gedreven presentatoren al om half twaalf te trappelen om u allen mee te nemen in hun enthousiasme. Een half uurtje later werd hun geduld beloond en trapten ze vol trots de webinar af.

Erik Knipscheer, Olaf Schuurmans en Pim Föster waren de drie presentatoren in kwestie. Reeds bekende gezichten voor velen, lieten ze zich nu van een andere kant zien als online webinar hosts. Uit de positieve reacties bleek dat dit hen goed afging.

Tijdens de presentatie werden verschillende onderwerpen besproken zoals de effecten van Covid-19 en hoe nu verder en de mogelijk gevolgen van het verwijderen van hoortoestellen uit het basispakket van de zorgverzekeraars. De gebruik van verschillende polls werden de kijkers bij de onderwerpen betrokken en kon direct gereageerd worden. Ook was er de mogelijkheid tot live vragen stellen.

Meer weten?

Heeft u de webinar onverhoopt gemist en heeft u behoefte aan meer informatie?

Ga dan naar https://www.optitrade.nl/