Optitrade Audiologie Webinar

Op donderdag 9 juli om 12.00 uur vindt het allereerste Optitrade Audiologie Webinar plaats. Het thema dat centraal staat, is ‘Audiologievergoedingen van verzekeraars’.

De afgelopen maanden kregen de audiciens behalve de Covid-19 crisis ook nog een paar andere alarmerende berichten vanuit de zorgverzekeraars over zich heen. De vergoedingen van o.a. VGZ en CZ worden in 2021 flink verlaagd en de onzekerheid over het überhaupt doorgaan van de vergoedingen (mogelijk is er al een wijziging in 2022) neemt verder toe. Hoe kunnen we hier nu en in 2021 mee omgaan, hoe houden we onze audiologiewinkel renderend en hoe zullen de consumenten hier op reageren?

Drie bekenden uit de audiologiebranche delen hun kennis over dit onderwerp en gaan met de deelnemers van het webinar in gesprek. Olaf Schuurmans en Erik Knipscheer zullen in 45 minuten onder leiding van Pim Foster de ontwikkelingen doornemen en een mogelijk toekomstscenario voor u schetsen. Uiteraard is er aan het eind van het webinar een mogelijkheid voor de deelnemers om vragen te stellen.

Aanmelden voor dit webinar kan via deze link:

www.eventbrite.nl

Dit webinar is uitsluitend toegankelijk voor audiciens.