Optitrade webinar 2.0; De Audiologiemarkt na Corona

Donderdag 24 september was het tijd voor de tweede Optitrade webinar. Vanuit een prachtige locatie in Culemborg, voorzagen dezelfde drie heren die we inmiddels zo goed kennen hun doelgroep weer van nuttige informatie. Ook was er ruimte om vragen te stellen en uw eigen mening te geven door middel van polls. Zo werd de webinar weer een interactief geheel dat geen moment verveelde.

Pim Föster, Olaf Schuurmans en Erik Knipscheer keerden na een geslaagd debuut weer in dezelfde formatie terug en dat was een goed besluit. Het gezelschap is duidelijk goed op elkaar ingespeeld en vult elkaar uitermate goed aan. Ditmaal zijn ze samengekomen om te vertellen over ‘De Audiologiemarkt na Corona ‘.

De webinar begint met een korte terugblik op de vorige editie en gaat vervolgens al snel over op de topics van de dag. Er wordt gesproken over consumentenvertrouwen en ontwikkelingen als gevolg van covid-19, zoals de nieuwe voorkeur voor online shoppen en advies op afstand. Ook wordt besproken wat voor een beweging de markt momenteel maakt en wat u kan doen op gebied van kostenverlaging en traffic.

We kunnen u nog veel meer vertellen maar laten het u liever zelf ervaren. Wie het webinar onverhoopt gemist heeft, kan contact opnemen met Optitrade en de opname eens rustig bekijken wanneer het u uitkomt.

Meer weten?

www.optitrade.nl