Signia Augmented Experience viert haar eerste verjaardag. Ben je erbij?

Tijdens Signia’s webinar op donderdag 12 mei staan ze stil bij de eerste verjaardag van Augmented Experience. Dit is namelijk de launch van uitbreiding van dit platform. Wat kunt u verwachten? Hier alvast een tipje van de sluier!

Alweer één jaar geleden heeft Signia het revolutionaire Signia Augmented Experience (AX) platform succesvol gelanceerd. Dankzij de twee afzonderlijke processoren bieden AX hoortoestellen een zeer natuurlijke hoorbeleving door te focussen op spraak en tegelijkertijd ook te focussen op omgevingsgeluiden.

Nu een jaar verder is het tijd voor de volgende stap of beter gezegd, voor nieuwe features. Het is binnenkort mogelijk om bestaande klanten met AX hoortoestellen nieuwe (audiologische) functionaliteiten te bieden. Oftewel, u kunt ze een cadeautje geven, waardoor ze een nog natuurlijkere hoorbeleving gaan ervaren.
Uiteraard geldt dit ook voor nieuwe klanten die gaan beginnen met AX hoortoestellen.

Meer over deze feature updates en de mogelijkheden voor uw klanten, vertelt Signia u graag tijdens hun webinar op 12 mei van 12:00 uur – 13:00 uur.

En naast deze mooie nieuwe features kunnen ze ook alvast verklappen dat ze het Augmented Experience (AX) portfolio gaan uitbreiden met een compleet nieuw model, namelijk de Insio Charge&Go. Een maatwerk oplossing voorzien van features die het uw klanten nog gemakkelijker maken. Insio Charge&Go AX is deze maand zelfs onderscheiden met de iF Design Award 2022.

Bent u erbij?

U kunt zich hier aanmelden voor het webinar.

En… zoals gezegd, wie jarig is trakteert. Dus na aanmelding voor het webinar ontvangt u op 12 mei een traktatie (let op: dat u de adresgegevens invoert waar u het webinar die dag gaat volgen).