Signia webinar: Styletto AX en Active Pro

Dinsdag stelde Signia haar nieuwste producten voor. En niet alleen de producten, maar ook hoe ze in de markt gezet kunnen worden. Signia wil handvatten bieden om samen met de audiciens deze producten tot een succes te maken. Het merk wil het stigma rond hoortoestellen doorbreken en mensen zo vroeg mogelijk in hun leven bereiken.  

Het webinar werd geleid door Nick Linssen, Manager of Sales, en Serina Nanoha, Marketing Communication Manager. Serina speelde een leuk, spontaan filmpje af waarin zij de Active Pro aan haar ouders liet zien, waar ze erg positief op reageerden. Ook kwam er een deel van een review van René van der Wilk van HOorzaken.nl voorbij, die eveneens enthousiast was. Het nieuwe apparaat is een hybride van een hoortoestel en een hearable, maar vergis je niet: ondanks het toegankelijke uiterlijk is het een volwaardig hoortoestel. Met de batterij kun je de hele dag doen, en de toestellen kunnen ook on the go worden opgeladen in het doosje. Dankzij de verwisselbare ClickSleeve past de Active Pro in ieder oor.

Signia noemt de Styletto AX de ultieme Styletto. Het is de kleinste tot nu toe en hij heeft augmented foces voor een betere balans tussen spraak en achtergrondgeluid. Het ontwerp heeft een onderscheiding gekregen en is verkrijgbaar in zwart, blauw en wit. Iedere kleur heeft nog drie mogelijke kleuraccenten. Ook de Styletto AX is in het doosje onderweg op te laden.

Signia kan banners voor websites en winkelaankleding aanleveren. Neem bij interesse contact op.

www.signia-pro.nl