Starkey heeft iets leuks, iets nieuws! Organiseer nu uw eigen ‘virtuele’ OPEN DAG

Een échte open dag waar u uw klanten en prospects welkom kunt heten en informeren over uw nieuwste producten of services?

Dan kan op dit moment door de corona situatie helaas nog niet. Daarom heeft Starkey een concept op maat ontwikkeld en organiseren zij zo’n open dag graag samen met u op een andere en originele wijze. Corona proof uiteraard!

Het doel is het persoonlijk bereiken van (potentiële) klanten die vanwege de situatie minder uw winkel bezoeken. In een speciaal verzorgde Webinar omgeving deelt u als audicien algemene informatie over het gehoor en natuurlijk over de onderscheidende dienstverlening van specifiek úw eigen winkel. Starkey vertelt over de laatste technologieën en wat dit kan betekenen in het dagelijkse leven voor mensen die niet alleen goed willen horen, maar ook aandacht hebben voor de eigen gezondheid. Het gehele programma duurt iets meer dan een uur.

Starkey assisteert u volledig met uw open dag met o.a. webinarsoftware en apparatuur, banners, e-mail voorbeelden om uw klanten uit te nodigen en uw eigen voorbeeld presentatie. Een Starkey expert bereidt samen met u uw virtuele open dag voor en presenteert deze enthousiast ook samen met u.

De virtuele open dag volgen uw gasten op laptop, tablet of smartphone, toegang maken we zeer eenvoudig met echt slechts één druk op de knop.

Van de open dag maken we tot slot ook een leuk Social Media event voor uw bedrijf.

Alvast een voorproefje? Bekijk hier de uitnodigingsvideo:

 

Belangstelling of wilt u meer informatie? Neem dan even contact op met Jeroen Douw,  [email protected] of bel 06-220 620 70.

Accountmanagers Starkey Nederland
Suzanne Bus | [email protected] – 06-183 542 27
Jeroen Douw | [email protected] – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl