Starkey wereldprimeurs van de Las Vegas Starkey Hearing Innovation EXPO 2020 bij de Optitrade Audiologie Marathon

Vorige week vond in Het Cosmopolitan hotel in Las Vegas de vijfde Starkey Hearing Innovation Expo plaats. Ruim 3.400 professionals uit 60 landen bezochten dit toonaangevende tweejaarlijkse congres dat het grootste is in onze industrie wereldwijd.

Met keynote speakers als Sir Richard Branson, Generaal Colin Powel en filmacteur Matthew McConaughey inspireerde Starkey Hearing Technologies de bezoekers met het thema “Go Beyond”.

Starkey zet met vele nieuwe producten en toepassingen – en in samenwerking met Apple, Samsung, Google en andere hightech spelers in de markt – intensief verder in op E-health. Daarbij gaan de geavanceerde functies van het intelligente hoortoestel en de rol van de audicien veel verder dan uitstekend horen alleen. Het oor is nu en in de toekomst de “Gateway to Health”.

De Optitrade Audiologie Marathon van maandag 27 januari belooft bijzonder inspirerend te worden. Het centrale thema is namelijk ‘Toekomstbestendig Ondernemen’. Optitrade heeft – in  samenwerking met fabrikanten – een programma samengesteld waaruit audiologie-ondernemers én hun medewerkers volop ideeën kunnen putten om direct toekomstbestendig aan het werk te gaan.

Starkey presenteert een aantal van de veelbelovende – op de EXPO 2020 gelanceerde nieuwe producten en ontwikkelingen die naadloos passen bij de toekomst van audiciens. Hun presentatie getiteld ‘De Hoorrevolutie gaat door in 2020 – is om 14:35 uur direct na de lunch. Op het Leveranciersplein kunt u in stand 19 van Starkey’s Accountmanagers uiteraard ook alle informatie krijgen.