Terugblik AuDidakt Audicienscongres 2021

Eindelijk was het weer zover: AuDidakt Audicienscongres kon fysiek doorgaan. Het congres met het thema ‘What’s new?!’ vond plaats op 25 en 27 september in Ede. Er was een mooie opkomst van ruim 800 bezoekers verspreid over beide dagen.

Het congres begon met een opening van dagvoorzitter Marijke Roskam, gevolgd door spreker Wouter de Jonge met een kleine mentale work-out. Daarna was er een uitgebreide talkshow over de toekomst van het audiciensvak, waarbij het publiek via een interactieve website vragen kon stellen. Technische innovaties, veranderende wensen van de klant: een scala aan onderwerpen kwam voorbij. Na afloop van de interessante bijeenkomst was er ruimte om de stands van de leveranciers langs te gaan om alles te weten te komen over hun nieuwste ontwikkelingen. Ondertussen konden bezoekers ook naar een door zichzelf uitgekozen expertsessie om dieper in te gaan op een bepaald onderwerp.

Na de lunch vonden de innovatieworkshops plaats. Audiciens konden naar een selectie van twee verschillende workshops van een leverancier uit acht mogelijke opties. Hierna was het alweer tijd voor de laatste plenaire bijeenkomst: een presentatie van spreker Sydney Brouwers over klantbeleving. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel.