Tweede Optitrade Audiologie Webinar

Op donderdag 24 september vindt van 12.00 tot 12.45 uur opnieuw een Optitrade Audiologie Webinar plaats. In deze tweede editie streeft Optitrade ernaar om vragen te beantwoorden die leven onder audiciens. Het centrale thema van de live show is ‘De Audiologiemarkt na Corona met extra Marge en Traffic’. 

De coronacrisis heeft het gedrag van consumenten definitief veranderd en daar kan de lokale audicien vol op inspelen. Ondanks alarmerende berichten van de zorgverzekeraars, denk aan de verlaagde vergoedingen van VGZ en CZ in 2021 en de voortdurende onzekerheid over het doorgaan van vergoedingen, ziet Optitrade Retailgroep nog voldoende kansen om u als audicien te ondersteunen met belangrijke pijlers als inkoop en verkoop.

Bekende gezichten uit de vorige webinar, Olaf Schuurmans en Pim Foster, keren ook nu terug om hun kennis met u te delen. De derde gastspreker is inmiddels bekend gemaakt en dat is Erik Knipscheer. Dat was een succes, ook bij de vorige webinar. Uiteraard is de inhoud deze keer anders. Ze gaan verder in op onderwerpen die ze de vorige keer hebben besproken, maar ook aan de slag met nieuwe thema’s.

Inschrijven maar!

www.eventbrite.nl/e/tickets