Verdien StAr-punten tijdens de online Clinical Conference op 8 september

Clinical Conference belooft dit jaar weer een leerzaam en inspirerend congres te worden. En dat niet alleen: je kunt er ook StAr-punten mee verdienen (aantal nog in aanvraag). Meld je snel aan – het is al bijna!

Clinical Conference vindt dit jaar plaats op donderdagavond 8 september met een speciaal online programma voor hoorzorg, live vanaf het TT Circuit in Assen:

19.00        Introductie door host en audicien Anne Venneri

19.10        Paneldiscussie waarin KNO-arts Thijs Jansen, audioloog Thijs Thielemans, en Victor Zuidema (VeiligheidNL) verschillende onderwerpen bespreken rondom het thema ‘Een leven lang een gezond gehoor’

20.00        Drie verschillende workshops: de toekomst van hoortoestellen (Judith Ammerlaan van WSA), gehoorbescherming (Roy Boers van Comfoor) en verwijzen naar de bedrijfsarts (Arnold Schriemer)

Op de website vind je meer over het programma en kun je je aanmelden. Als je je aanmeldt vóór 2 september 12.00 uur (kost niets!) dan maak je automatisch kans op twee VIP-tickets voor MotoGP of de Dutch TT op het TT Circuit in Assen in 2023.