Week van het oorsuizen – Starkey

Van 1 tot en met 7 februari is het ‘De week van het oorsuizen’. Ruim 1 miljoen mensen in Nederland – en zo’n 20 procent van de jongeren – hebben hiermee te maken. Tinnitus. Het is een geluid dat alleen in je eigen hersenen bestaat. Niemand anders hoort het. Het houdt je als het ware gevangen, 24/7. Er is geen ontsnapping. Geen stilte. Hoe vertel je anderen wat jij altijd bij je draagt? 

Stichting Hoormij vraagt met een spraakmakende campagne aandacht voor dit ‘onzichtbare’ probleem, door met vijf patiënten samen te werken en het onzichtbare zichtbaar te maken.

Starkey voegt aan ‘De week van het oorsuizen’ een uitgebreide, eigen social media campagne toe. Want leven met tinnitus, het is niet fijn en veel mensen ervaren aanvullende klachten zoals moeheid, slapeloosheid, prikkelbaarheid en concentratieproblemen. Veel patiënten weten niet dat er ook hoortoestellen zijn die helpen met het verlichten van de klachten.

Het is belangrijk uw klanten dus te informeren dat een instelbare en verlichtende geluidsstimulus kan helpen met het reduceren van geluiden en het verleggen van de focus. U bent daarin als audicien belangrijk.

Starkey Multiflex tinnitus Pro

Biedt de ‘Next generation’ tinnitus-geluidstherapie door u in staat te stellen geluidsprikkels aan te passen om de unieke tinnitus van elke klant te helpen beheersen. U krijgt toegang tot Tinnitus Pro in het tinnitus scherm van Inspire X, met het dropdown menu selecteert u het stimulus type. Alle opties bieden een 10.000 Hz bandbreedte met 16 banden instelbaarheid.

Nog grotere tinnitus verlichting voor uw klant dus, waarbij u drie mogelijkheden heeft: instelling op basis van het audiogram, de 2cc Coupler Output of de Real Ear Response. Alleen beschikbaar voor Livio Edge AI.

Download hier de ‘Multiflex Tinnitus Pro’ QuickTIPS 

Accountmanagers Starkey Nederland
Suzanne Bus | [email protected] – 06-183 542 27
Jeroen Douw | [email protected] – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl