Maak u klaar voor het EUHA congres!

EUHA 2021: de 65e editie van dit grote evenement voor audiciens en hoortechnologie wordt gehouden van 15 tot 17 september in Hannover, Duitsland. 

EUHA 2021 wordt georganiseerd door de European Union of Hearing Aid Acousticians. Het event wordt gehouden in een zeer modern Convention Centre (CC) en Hall 6 van de Deutsche Messe. Op het EUHA-congres hebben experts van over de hele wereld een ideaal platform om hun krachten te bundelen in handelsspecifieke en economische vraagstukken.

Met betrekking tot het evenement in september wordt samen met Deutsche Messe Hannover AG een concept voor hygiëne en infectiebeheersing ontwikkeld om de locatie zo veilig mogelijk te maken.

Tijdens het congres wordt een breed scala aan onderwerpen gepresenteerd. Internationale sprekers zullen baanbrekende resultaten bespreken met betrekking tot het nieuwste onderzoek op het gebied van audiologie en geneeskunde, strategieën voor het verbeteren van de aanpassing van hoortoestellen en connectiviteit in moderne communicatieoplossingen zijn slechts enkele van de onderwerpen die op de agenda staan.

Programma:

www.euha.org/en/events

De vakbeurs presenteert technologische innovaties. 91 exposanten staan ​​in Hall 6 en er komt een nieuwe online exposantenlijst.

Future Friday is het speciale format van EUHA met een sterk oog op het voorspellen van audiologische innovatie in de komende tien jaar. Exposanten zullen speciale evenementen organiseren op hun beursstands en keynote-lezingen zullen worden aangeboden tijdens de middag van 17 september 2021 om 14.00 uur.

Tickets zijn hier verkrijgbaar:

www.euha.org

Meer informatie

Tel: +49 (0) 61 31 28 30 0
Fax: +49 (0) 61 31 28 30 30
Email: [email protected]
Web: www.euha.org