Bernafon Nederland verwelkomt nieuwe accountmanager Robin Janse

Hoortoestellenfabrikant Bernafon heeft haar team aangevuld met een accountmanager: Robin Janse. Robin is onlangs gestart en is verantwoordelijk voor alle zelfstandige audiciens in Noord- en Midden Nederland (boven de A15).

Robin heeft een achtergrond als opticien en heeft commerciële ervaring opgedaan als accountmanager bij diverse leveranciers in de optiekbranche. De afgelopen weken heeft hij een interne opleiding gehad en is reeds geïntroduceerd bij een groot aantal zelfstandige audiciens. “De hoorbranche is voor mij een relatief nieuwe en onbekende branche. Een branche vol nieuwe uitdagingen, indrukken en vooral leermomenten. Mijn doel is uiteindelijk om een volwaardige en professionele gesprekspartner te kunnen zijn op het gebied van hooroplossingen voor zowel de audicien als de eindgebruiker. Mijn focus zal liggen op een duurzame en prettige samenwerking met u als zelfstandige audicien, waarbij ik u graag wil ondersteunen op het gebied van sales en marketing, in samenwerking met team Bernafon”.

Als “een energieke, flexibele en betrokken netwerker die graag de verwachtingen van zijn klanten wil overtreffen door net datgene te doen wat ze eigenlijk niet verwachten”, omschrijft Robin zichzelf.

Team Bernafon heet Robin van harte welkom en wenst hem veel succes en plezier toe met zijn nieuwe uitdaging!

Contactgegevens Robin Janse:
Tel. +31(0)6 12 44 94 55
[email protected]

Meer info: www.bernafon.nl