Pluggerz Protect & Communicate: Gehoorbescherming en communicatie in één

Goede communicatie is onmisbaar voor een efficiënte en veilige werkomgeving. Een belletje van een klant of overleg met collega’s in een lawaaiige omgeving gaat nog wel eens moeizaam. Standaard communicatiesets zijn vaak niet voorzien van een dempingsfilter en passen niet optimaal in het oor.

De nieuwe ontwikkelde Pluggerz Protect & Communicate producten bieden de oplossing: op maat gemaakte en comfortabele gehoorbescherming in combinatie met uitstekende communicatiemogelijkheden in lawaai. Kortom, het beste van 2 werelden komt samen in deze productlijn. Ook voor u als Pluggerz dealer bieden ze mogelijkheid om deze producten in uw assortiment op te nemen.

De basisset Pluggerz Protect 2-in-1 otoplastieken is gemaakt van siliconenmateriaal. De dempingsfilters uit deze gehoorbeschermers kunnen eenvoudig worden gewisseld naar één van de 4 communicatiesystemen uit deze productlijn. Ook deze communicatiesystemen zijn uitgerust met een dempingsfilter waardoor de gebruikers altijd goed zijn beschermd!

Op basis van de gebruikssituatie kan worden gekozen voor 1 weg-communicatie via de Pluggerz Speaker of voor 2 weg-communicatie via de Pluggerz PortoTube, Pluggerz Bluetooth en Pluggerz Microphone. De Pluggerz Speaker en Pluggerz Bluetooth bieden naast mogelijkheden op de werkvloer ook voor de motorrijder een kwalitatief hoogwaardige oplossing waarbij gehoorbescherming en communicatie wordt gecombineerd.

Meer informatie

ww.pluggerz.com