Beengeleiding.info is vernieuwd én lanceert nieuw product!

Beengeleiding brengt steeds meer mensen bij elkaar

Ruim vijf jaar terug introduceerde KIND HOREN het online informatieportaal ‘beengeleiding.nl’. Missie: beengeleiding producten opnieuw onder de aandacht brengen van Audiologische Centra en KNO-artsen én audiciens betrekken in deze unieke audiologische markt. En natuurlijk brede informatie bieden aan slechthorenden met een middenoor problematiek.

KIND HOREN werkt daarbij nauw samen met drie fabrikanten van beengeleiding producten: het Italiaanse Autel, de Duits fabrikant Bruckhoff en wereldwijd marktleider in dit segment van de audiologische mark, de Oostenrijkse fabrikant BHM-Tech.

In de laatste jaren zijn AC’s bezocht en geïnformeerd en is een netwerk opgebouwd van speciaal opgeleide audiciens die de beengeleiding producten leveren.

Door de nieuwe informatie en kennis in de markt over moderne aanpassingen met beengeleiders, beginnen deze steeds meer een plaats te verwerven naast BAHA’s (Bone Anchored Hearing Aids), vooral voor de net iets minder zware verliezen. Een voordeel van een beengeleider t.o.v. een BAHA is uiteraard dat er geen operatie voor noodzakelijk is. Voor slechthorende baby’s en jonge kinderen – waar een BAHA uitgesloten is – vormt een beengeleider een zeer groot belang voor de ontwikkeling van spraak. Dit laatste is daarom ook een belangrijk en snel groeiend segment van de toepassingen met beengeleiders.

Tot slot worden vrijwel alle beengeleiders inmiddels door zorgverzekeraars vergoed en nemen daarmee duurzaam hun plaats in naast hoortoestellen en andere audiologische producten.

Tijd dus voor een nieuwe fase in de uitrol en informatievoorziening. Dat begint met een geheel nieuwe website die een metamorfose heeft ondergaan, beter vindbaar is en ook beter geschikt voor mobiele schermformaten. Fris, nieuw en eigentijds. En de naam is gewijzigd in beengeleiding.info. Vanaf nu is het beengeleiding format namelijk ook beschikbaar voor de Belgische markt.

Beengeleiding.info informeert consumenten helder over de techniek, de verschillende vormen van beengeleiding én de verkrijgbaarheid. Geïnteresseerden worden direct doorverwezen naar een audicien in de buurt.

Nieuwe innovaties

In de – naar verhouding tot de hoortoestelmarkt – uiteraard meer bescheiden positie van beengeleiding, zijn niet heel vaak grote innovaties te melden. Dat verandert marktleider BHM met de introductie van contactforte. Een digitaal, miniatuur beengeleiding systeem dat dankzij het bredere frequentiespectrum voor een nog betere geluidservaring zorgt.

Daar waar voor het dragen van een beengeleider traditioneel veelal wordt gekozen in combinatie met een bril, biedt contactforte nieuwe, slimme en discrete draagopties. De gebruiker kan de contactforte bijvoorbeeld direct achter het oor plaatsen met de nieuw ontwikkelde adhesive tape waardoor het toestel zeer precies en zorgvuldig in zijn positie blijft.

De contactforte wordt gebouwd in moderne kleuren en bestaat uit één solide geheel. Dat betekent niet alleen gemakkelijke hanteerbaarheid, maar zorgt ook voor goede water- en zweetbestendigheid. Met BHM contactforte staat de gebruiker dus niets meer in de weg om te sporten of buiten te recreëren.

Ook technisch gezien zijn er innovaties. Zo kan de contactforte met Bluetooth met externe apparaten worden verbonden waardoor bijvoorbeeld streamen van muziek nu tot de mogelijkheden behoort. BHM’s contactforte is uitermate geschikt voor baby’s, kinderen maar ook de perfecte hooroplossing voor actieve volwassenen.

KIND HOREN wil graag het landelijke netwerk van audicienswinkels verder uitbreiden. Heeft u hiervoor belangstelling of wilt u meer weten over beengeleiding? Bezoek dan de website www.beengeleiding.info of neem contact op via +31 (0)55-360 2111.

Accountmanagers Starkey Nederland

Suzanne Bus | [email protected] – 06-183 542 27
Jeroen Douw | [email protected] – 06-220 620 70

KIND HOREN
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11