Bernafon introduceert eerste hoortoestel met Hybrid Technology™

Bernafon introduceert Alpha: het eerste hoortoestel met Hybrid Technology™, geïnspireerd door het uitzonderlijke gehoor van dieren. Door de combinatie van twee geluidsbewerkingsbenaderingen in één hybride systeem zorgt deze technologie voor verbetering van spraakverstaan en luistercomfort. Zo levert het toestel een geoptimaliseerde en compromisloze luisterervaring op.

Alpha biedt mogelijkheden tot rechtstreekse streaming vanaf iOS- en Android-apparaten en wordt uitgebracht met de bijgewerkte EasyControl-A app van Bernafon. De batterijen van het toestel laden in de compacte oplader contactloos binnen 3 uur volledig op en gaan dan de hele dag mee.

De Hybrid Technology™ bestaat uit vier bewerkingsblokken. Hybrid Noise Management™ voor lawaaivermindering om spraakverstaan te verbeteren, Hybrid Sound Processing™ voor betere geluidskwaliteit en spraakverstaanbaarheid, Hybrid Balancing™ om de geluidsverstering te personaliseren op basis van de voorkeuren van de cliënt en Hybrid Feedback Canceller™ om storende feedbacksignalen te elimineren.

Meer informatie

www.bernafon.nl